![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
Türban konusunda ne Ak Parti haklıdır ne CHP ne MHP, baş örtüsü konusunda haklı olan sadece ve sadece baş örtülülerdir, onlara uygulanan zulme karşı verdikleri savaştır. Hükümetin görevi toplumu rahatsız eden bu konuyu halletmektir. Hükümet görevini yapıyor sadece. Ortalığı velveleye veren de kıyafete göre insan ayırmayı mantıklı bulan örümcek beyinlilerdir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() ben sırf bu problem yuzunden okuyamayanlardan bırıyım.
rabbıme şükurler olsun kı kardeşım ve ilerıde çoçuklarımız bu sıkıntıyı yaşamıyacaklar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Ben ortada mesele göremiyorum, CHP rahat durursa iyi olur konuyu kaşıyanlar onlar..
|
|
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Halk bölünecek diye bir idda ortaya atmışsın.Sen Türkiye'yi sadece İstanbul'dan mı ibaret görüyorsun.Anadolu'daki halkın ne dediğini,neler düşündüğünü hiç merak ettin mi? Kartel medyanın ağzına göre,cumhuriyetçi olduğunu idda eden solculara göre halk bölünecek.Halk zaten böyle bir yasağın kalkmasını sonuna kadar destekliyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() öncelikle başörtüsü konusunda ümitli olduğumu söylemek isterim Ak partidende hemen bir mucize beklemek yanlış olur.Sonuçta şimdiye kadar bütün partiler aynı vaatlerde bulunarak başörtüsü sorununu çözeceklerini söyleyerek siyasi rant elde etmeye çalıştılar.Ben konuştuğunu icraata döken AK partiden başka parti görmedim.İnşallahta üstesinden gelecek.CHP haklı diyen kardeşimede hatırlatırım geçenlerde seçim öncesi başörtüsü sorununu çözeceğiz derken CHP nasıl bir çözümden bahsetmişti.Ama unutmayalım kimsenin başörtüsünden dolayı kendi ülkesinde ikinci sınıf muamelesi görmesi hiçte demokratik değil.Halkın bütün içinde sorununun çözümünü beklerken halkın arasında ayrım olacak diyenler ancak kendini inandırırlar.İnancı nedeniyle örtülen örtüden dolayı kimse kimseye hesap vermek zorunda değildir tıpkı diğer islamın emirlerindeki gibi herkes dilediği ibadetini yapabilir.Başörtüsünü de inanç gereği örtüldüğünü düşünülürse sorun kendiliğinden çözülecek.Fikir ve düşüncelerin beyinde gerçekleştiğini dış görünüşe takınılmaması tavsiye edilir.Artık bizde özgürlüğümüzü istiyoruz Anayasadaki güvencemizi yaşamak istiyoruz....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Giyim kuşam konusunda yasak olmaz. Tamam, yüzü kapatan, kişinin kimliğini tanınmaz hale getiren kılık kıyafetler yasaklansın. Gerçek bir devlet halkının sadece bugününü değil yarınını da düşünmeli.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() mhp bizi yarı yolda bırakmasaydı iyi olacaktı hayırlısı bakalım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() Türkiyede bence basörtüsü sorunu halkin arasinda yok
kimlerin istemedigini zaten hepimiz biliyoruz. bu olay meclisten gectikten sonra zaten hemen kapatma davasi gündeme geldi. Ben anlamiyorum bunlarin amaci ney, ama sunu kesin söyleye bilirim, hersey akpartinin elinde olsaydi cok daha özgür ve hosgörülü bu vatanda yasaya bilinirdi. Ben Almanyada yasadigimdan dolayi gercek özgürlük ne demektir biliyorum namaz bile kila bilirsin universitelerde buddhist dergahi bile var kime ne. Eskiden bizlere yobaz veya gerici derlerdi bu moderen ve cagdas kisim. simdi ise birkez daha anladim kim cagdas kim moderen ve cok daha liberal, elbette ak parti ve bunu anlamakta zorlanan grublarda kim onuda zaten ezelden beri biliyoruz. bence bütün secmenler bu konularda cok daha fazla birlik ve beraberlik göstermeli. saygilarla kadir |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() mes'ele ne demek?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |