Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
MaU_95 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
atatürkçüyüm Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bir yanlışım varsa özür dilerim ama benim fetva verecek kadar cürretsiz olduğumu söylemeniz beni incitti..
ben fetva verecek kadar bilgili değilim dikkat edrsiniz ki kuranda bir noktaya değindim yorumlamadımda(ki haşa bu cürreti kendimde bulmuyorum.).allah hepimize akıl fikir vermiş..kuran hakkında düşünce ve fikir paylaşımı yüce allah tarafından yasaklanmamış tam tersi emredilmiştir..ben sadece türban mı yada başörtümü denilen yanlışı kurandan yola çıkarak size önemli bir noktayı vurgulamak istedim..(yksa kendi kafamdan mı yola çıksaydım asıl ozaman fetvacı olurdum..) neyse vurgulamak istediğim şey şuydu TÜRBAN EŞİT DEĞİLDİR BAŞÖRTÜ..
|
Anlamadığın nedir Türban yada baş örtüsü, örtünmek isteyen istediğini örter kimseyi de ilgilendirmez. Ne istersen o ismi koy.
|
istediğin ismi koyamazsın işte arkadaşım ben o noktaya değiniyorum..
aradaki farkı ortaya koymaya çalışıyorum..türbanda saçının bir teli bile görünemez yalnız başörtüde bir iki tel çıkmış o farketmez işte..
|
Peki "birkaç telin çıkmıyor" olacak şekilde örtülmesi seni nedneen rahatsız ediyor?
|
beni rahatsız ettiğini kim söyledi..herkes kendi özgürlüğünü yaşar..ama bağzı kendini müslüman zanneden insanlar başkalarının saçının bir telinin açık olmasını dinsizlik yada başka edepsiz terimlerle ifade etmesi beni rahatsız eder..yoksa kimsenin başı beni rahatsız etmez..