![]() |
#71 | |||||
![]() Alıntı:
Başörtüsüne değil türbana karşıyım diyorsun. Türbanı şaçın tellerini göstermeyen örtü olarak tanımlıyorsun. Karşı olduğun şey seni neden rahatsız ediyor sorusuna beni rahatsız etmez diyorsun. Karşısın ama seni rahatsız etmiyor. Anlaşamadık kardeş... |
||||||
![]() |
![]() |
#72 | ||||||
![]() Alıntı:
bak senin için baştan alıyorum benim vurgulamak istediğim şey başörtüyle türban arasındaki fark.. türban siyasi simgedir ondan karşıyım ve beni rahatsız ediyor.. ama siyasi simge olması dışında normal hayatta o insanların başına karışacak hakkı kendimde bulmuyorum... onun için beni ilgilendirmez yada rahatsız etmez.. belkide bu kez anlaştık seninle.. :D |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
![]() Alıntı:
Siyasi simge olduğunu nerden çıkarıyorsun bu bir, Siyasi simgelerden neden rahatsızlık duyuyorsun bu iki Siyasi simgeler kamusal alana neden giremez bu üç Bütün siyasi simgelerin kamusal alana girmediğine emin misin bu dört |
||
![]() |
![]() |
#74 |
![]() e hadi dinde de yok diyelim
Bahanen ne niye takmasın?? yüzüne bakınca tanınmayacak bi hal mi alıyo başını örtünce. Moda tasarımları var türlü türlü buna da moda gözüyle bakamayacağınızdan eminim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 | ||
![]() Alıntı:
güzel sorular ellerinize sağlık merakla cevap bekliyoruz ama bünyesine ağır gelmesin ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
"Ey peygamber!Hanımlarına,kızlarına ve mümin kadınlara(bir ihtiyaç için dışarı çıktıkları zaman)dış örtülerini üstlerine almalarını söyle.Onların tanınması ve incinmemesi için en elverişli olan budur." bu ayettede belirtildiği gibi dış elbiseden kasıt kadınların evin içinde giydikleri kıyafetin görünmemesi için dışarı çıkarken üzerlerine ayrı bir örtü almalarıdır.Bu ister pardüse olur isterse çarşaf....lütfen birilerini eleştirmeden önce ayetlerin tümüne bakalım |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |||
![]() Alıntı:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||||
![]() Alıntı:
|
|||||
![]() |
![]() |
#79 | ||||
![]() Alıntı:
Bence şaşırdın ve kvırıyorsun. Zaten bu foruma muhalefet etmek için gelenlerin ortak özelliğidir bu kıvırma yeteneği... |
|||||
![]() |
![]() |
#80 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|