AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz. |
Anketimiz: AK PARTİ'NİN ÖZELLEŞTİRME POLİTİKASI NASIL OLMALIYDI? | |||
EN AZ 10SENELİK GETİRİSİNE VERMELİYDİLER |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 0.79% |
YABANCI ŞİRKETLERE SATMAMALIYDI |
29 | 23.02% |
%49'UNDAN FAZLASINI SATMAMALIYDI |
24 | 19.05% |
SADECE HALKA ARZ ETMELİYDİ |
11 | 8.73% |
EN GÜZELİNİ YAPTILAR(?) |
61 | 48.41% |
Katılımcı sayısı: 126. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#161 |
![]() bence TELEFONU MİT dinler diyen arkadaşımız birazcık saf.
ECHLON sisteminden haberi yok. YENİ ZELLANDA, AVUSTRALYA, İNGİLTERE, İSRAİL ve birkaç ülke daha işte bu ülkeler bir kulak sistemine sahiptirler. bunula istediği telefonu dinliyor. ister bil ister bilme,ister inan ister inanma, içerisinde "usame " geçen bir konuşmayı şak diye yakalıyor kaydediyor ve dinliyorlar. bunu bilgisayarlar yapıyor. düşün " tayyip bey", "yaşar büyükanıt" "genelkurmay" kelimelerinin geçtiği şeyler n olacak onları dinleyemez mi dinler. peki bunun TT ile ilgisi ne? işte şu:eğer sizin en güvenlik gerektiren kurumunuz sizin elinizde değilse ECHLON a kaymak vermiş olursunuz. MİT demişken, pekala söyleyin MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI ajanlarının evlerinde hangi telefon var heralde almanyanın servis sağlayıcıları yok TT var bir de saf ve masumca: onu sadece mahkemeler yapar savcı izin verirse, yha bu ülkede başbakanlar dinlenmiş savcılar dinlenmiş, halk dinlenmiş , izinsiz, hiç mi TELEKULAK diye birşey duymadınız. şimdi ben akparti karşıtı filan değilim Diğer kurumları sattık. güzel de oldu. BABALAR GİBİ de satacaz. ama daha dikkatli. dediğim gibi bunu ben düşünmüşsem RTE hayli hayli düşünüyor, stratejistler düşünüyordur. ama bunu halka anlatmakta güçlük çekiyorum ve çıkıp ta hiçbiri bir açık oturumda anlatmıyor. ondan sonra da ahmet mehmet hüseyin vatanı sattınız derken bişey diyemiyoruz.:S |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
![]() BİZİM HÜKÜMETİMİZ YAPIYORSA VARDIR BİR BİLDİĞİ BOŞUNA SATMAZ.DUYDUĞUM KADARIYLA DA BAZILARI ZARAR EDİOMUŞ
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 | |
![]() Alıntı:
TTnet omurgası üzerinden faaliyet gösteren e-posta, dosya transferi vb. MİT tarafından izlenmektedir. Gönderdiğin tüm mailleri okuyabilir. Mit de ECHLON denen yazılımı kullanmaktadır. Ama sen elini kolunu sallayarak bunu kullanamzsın. Bugün Türkcell'in ortağı rus alfa telecom, telsimin sahibi vodafone, avea'nın ortağı telecom italia'dır. Ve bu yabancı ortaklar isterse zaten genelkurmay başkanının cep telefonunu da dinler, başbakanın cep telefonunu da dinler. Bunun özelleştirmeyle alakası yok. Sen gidip ankarada logar çukuruna gider ve başbakanlığa giden telefon hattına ordan girersen tabiki dinlersin. Benim söylediğim Oger Telekom istediği hattı istediği gibi dinleyemez. Türk telekomda sermayedar lübnanlıdır ama danışman şirket ingilizdir. Böyle bir teşebbüs olmuştur ve iki ingiliz sınır dışı edilmiştir. En güvenli hat ordunun tafix hattı'dır. Ki o bile sadece askeri alanlar içinde güvenlidir. Genel kurmay başkanı, KKK komutanlığını cep telefonundan arasa bile dinlenebilir. Özelleştirmeyle memleket satılmamıştır. Senin samimi Ak Partili olduğunu da düşünmüyorüm, ak gösterip sol vurmaya çalışma. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
![]() AKPARTİNİN ÖZELLEŞTİRME POLİTİKALIRINI DOĞRU BULUYORUM.ZARAR EDEN BİR FABRİKA NEDEN ELİNİZDE KALSIN Kİ BİR DDİKODUR GİSİYOR.TÜRK TELEKOM SATIŞI YA SİZİN DEDİKLERİNİZİ BAŞBAKANIMIZ BİLMİO MU ONUN ARKASINDA DANIŞMANINDAN SEKRETERİNE RESMEN BİR ORDU VAR BU İŞLERİ TAKİP EDEN :o ŞİMDİ O KADAR KİŞİ BUNLARI ANLAYAMAYACAK DA SİZ ANLAYACAKSINIZ
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|