![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
semavı kardes; sankı oyle bır anlatıyorsun kı olaylar oyle ceryan etmıste sende ordaymıs sın bıze aktarıyorsun yada buyuk bı ongoru sahıvıbısn orda olamadan bıze aktaryosun yada esas meslegın muneccınlık.Lutfen komık olma hanı bu aralar sık kullanılma durumunda olan bır cumle var ya muz cumhurıyetı mı bura dıye aynen onu soyluyorum bura muz cumhurıyetımı ve basbakanımız oranın basbakanı mı? Hıc bır hukumet yetkılısınden yada su an ıcın bız bır bush a soralım ne dusunuyor dıye bır sey duydun mu:? Ben duymadım .. Gayet soguk kanlılıkla ve cıddıyetle uzerıne yılmadan usanmadan gıdılıyor. Benı esas dusunduren abd. kaynaklı bı ekonomık krız tum dunyayı bır ahtapot gıbı sararken tum dunya ayakta ekonomık krız canları calarken ... bizde bıra anda bu teror ılletının bu teror belasının hortlaması dusundurucu degıl mı? once bız buna odaklanalım bunun kaynaklarını hep beraber kaynasarak hep beraber oratak akılla kenetlenerek cozumler uretelım.Kısısel sebepsız bızım dusmanımız olan ulkelerın ekmegıne yag surmeyeleım.. Ne dıyor hukumetımız Bırbırımıze kenetlenelım-Bırakın bu kısır dusmanlıları bos lafları soyle yaparda boyle ederde.Bizi birbirimize dusurmek o dıger kısılıksızlerın senaryolarının bır parcası.. Zaman uretmek zaman kenetlenmek zaman TERORE DARBEYI KURUMLARIMIZI YIPRATMADAN VURMA ZAMANIDIR.. bu noktadan hareket edıp serı bı sekılde ustesınden gelırız.. Size ve sızın gıbı dusunen malesef kı yanlıs dusunen zıhnıyetlere tavsıyem bu dur.. saygılar.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|