|
![]() |
#1 |
![]() Ne kadar abartılı bir yorumdur bu..
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
![]() Alıntı:
En başta: Başarı neresinde bunun ? Baros geldiğinde zaten milli idi, Kewell da aynen öyle Sanctis İtalya 3. kalecisiydi, önündeki 2 oyuncu sakat olunca kaleyi devr almış. Meira oynayamamış.. Abartı mı neresinde? ; Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
... Meira olsa 6 tane yemezlerdi yani. :D Baros'ta yine gol yok.. Kaleci hatalı gol yemiş.. Meira oynayamamış bile.. Başarısızlıkda yoktur burda ama o kadar şişirilcek birşey de yoktur.. Çekemediğimizden değil yani ![]() Konu FarukARSLAN. tarafından (11-21-2008 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Sanırım sen spor yazarı falansın otoritelerden daha iyi bir analiz yapmışsın tebrik ediyorum seni sorması ayıptır hangi gazete de yazıyorsun acaba ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Otorite.. de hangi otorite.. Yalanla dümenle menfaat çıkarcılığıyla haber yapan spor medyasının otoritesi mi... FORUMDA YAZARIM DAHA İYİ. ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Benim ki değerlendirme değil kardeşim anlayamıyorsun.. Sadece abartı var dedim. Nerde var dedin nereleri abartı geldiğinide alıntıladım. Akıl var nizam var görüp aşrıya kaçmış bir şeye yorum getirmeyelim mi? Pohpohlayalım mı illaki.. Tuttuğum takımda öyle oyuncuların olup olmaması ne alaka, ben oyuncuların kalitesine dair söz ettim mi?! .. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|