AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-04-2009, 16:44   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart
Kara Saldırısının Yankıları ve Son Gelişmeler

Mısır'da subaylar hükümetin İsrail'e destek vermesi halinde darbe yapma uyarısında bulundular. El Cezire İsrail askerlerinin zayiat verdiğini bildirdi. Hamas bir düşman tankını havaya uçurdu.




  • İsrail'in kara harekatı Mısır halkını ayağa kaldırdı, ordudaki subaylar, hükümetin İsrail'e destek vermesi halinde darbe yaparak yönetime el koyacaklarını açıkladı... Onbinlerce Mısırlı Gazze'ye destek için Refah sınır kapısına doğru yola çıktı.
  • AB Dönem Başkanlığı "Bu israilin saldırısı değil savunma amaçlı bir harekattır" diyerek İsrail'in saldırısının yanında yer aldı. Hamas yetkilileri Gazze halkına yaptıkları çağrıda İsrail'in tehditlerine boyun eğmeyeceklerini ve İsrail askerlerini şehirden çıkaracaklarını bildirdiler... Hamas: 1 Düşman Tankını havaya uçurduk.
  • El Cezire'nin verdiği habere göre Onlarca İsrail askeri öldürüldü. Zayiatla ilgili çelişkili rakamlar geliyor; ancak Hamas, İsrail'in kayıp verdiğini doğruluyor. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, dünyanın en büyük teröristi olduğunu son Gazze katliamıyla bir kez daha gösteren İsrail'in saldırılarını''Dünyadaki küresel terörün en büyük tahrikçisi İsrail'dir. İsrail'in bu tahrikleri sürdükçe terörle mücadelede başarılı olmak mümkün değildir'' şeklinde yorumlayarak İsrail'in terörist değil, yaptıklarıyla terörü tahrik eden bir unsur olduğunu vurguladı. İsrail'in 8 gün süren hava saldırısından sonra başlattığı kara harekatı Müslümanları çileden çıkardı. İstanbul'daki İsrail Konsolosluğu ablukaya alındı. Gece geç saatlerde İsrail konsolosluğuna akın eden Müslümanlar İsrail aleyhine sloganlar atmaya başladı. Konsolosluğun bulunduğu Levent'te araçlar trafiği tamamen kapattı. Konsolosluğa akın var…
  • BM Güvenlik Konseyi, Gazze'de İsrail'in kara harekatı başlatmasının ardından acil toplantı kararı aldı. Kara harekatına ilk tepki de Fransa'dan geldi. Fransa, İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne başlattığı kara harekatını kınadı.
İSRAHABER'DEN FURKAN SAVAŞI'NIN TÜM AYRINTILARINI AKTARIYORUZ:

http://www.haksozhaber.com/news_detail.php?id=6192
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi