AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Gençlik Fikir Akımı Bütün fikirlerimizi burada paylaşıyoruz.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01-23-2009, 23:44   #11
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart
%47 oy almamız %53 lük kesime parti ismimizi dayatma hakkını vermiyor bize.

%47 oy almamız aklığımızı onaylıyor olabilir ama muhalife 'AK Parti söyle' diye tutturma hakkını vermiyor.

kimi AK Parti kimi AKP diyorsa ve bu konu tartışmaya açıksa her iki söylemde de sorun aranmamalı. kişi dilediği tabiri kullanabilmeli. eğer AKP demek gerçekten suçsa veya partimizin adı için ille de AK Parti demek gerekiyorsa medya kuruluşlarına ceza yağması gerekirdi. AKP demenin söylem olarak bir sorun olmadığı bilindiğinden medyada çok defa bu şekilde telaffuz ediliyor. daha doğrusu muhalif medya ile yandaş medya partimizin adını farklı şekilde söylüyorlar. konu tartışmaya açık. taraflardan birinin ısrar etmesine gerek yok. forumda AKP diyenlere nerdeyse küfür edeceksiniz, adamları boşu boşuna kırıyorsunuz beş para etmez bir konu yüzünden. ben AK Parti diyorum ama AKP diyen bir muhalifin söylemi beni rahatsız etmiyor. birine ille de AK Parti diye dayatmak gerçekten çok komik.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak gençlik, ak parti gençliği, akp değil ak parti, akp forum değil ak forum, akp gençliği, akparti forum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi