|
![]() |
#1 |
![]() bakınız bir konuyu tartışmak farklı...
birde bir bayanın fiziği hakkında tartışmak farklı..(bana göre burdaki tartışma kapalılık açıklık tartışması değil) ak partini bakanlarında bayanlar var b eleştirilecek yada açılım deniecek bir konumu? ya başörtülü birini alsalar olay olur...almasalar olay olur.. ne anlayışından ne açılımından bahsediyorsunuz... bir bunumu açık buldunuz siz milli görüşte(bana göre açık değil) ya en yorumunu beğendiğim ve aklı başında kişi olarak bildiğim özgün gençten böyle yorumlar beklemezdim.... ne yalan söyliyim şaşırdım ![]() bence bu konuya gerçekten tarafsız yetkililer el atmalı.. çünkü bu konu ahlaki bir mesele haline geliyorki... böyle seviyeli bir foruma böyle seviyesiz yorumlar yakışmaz...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Yoksa bu tabloyu kendi partisine yakıştıramayıp gizlemeye çalışmak mı seviyesizlik ? Hı nedir ? Bütün herşeyi kaç sayfadır açıklıyoruz. Bunun AK Part'de olması normaldir, çünkü biz siyaset yapıyoruz. Ama Saadet Cihad (!) yaptığı için bunun Saadet'te olması anormaldir. Anlaşıldı mı ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
bu bayanın olmasımı cihadı engelliyor...açık bayanın olmasımı ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
peki siz cihattan ne anlıyorsunuz... ak partini amacı ne? ben burda kesiyorum..olaya gerçek forum başkanlarının el atmasını bekliyorum... bu kadara seviyesiz konuşma bence bu günlük yeter.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Bence de daha fazla konuşmasanız kendi saygınlığınız açısından iyi edersiniz. Çünkü mesajlarınızda bir tutarlılık bulunmuyor. Sizin holiganlarınız gelip buraya saldırıken iyi oluyordu, burası AK Parti Forum ve bu konu burada SP mücahidlerine, cengaverlerine ibreti alem olacak. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
bilmeyenlere sadece sözüm görende ne diyecek ibreti alemmişş ![]() ![]() ![]() bu arada ben benim kimseyle karıştırmayın...eğer ben seviyesiz olsaydım şuan bu forumda olmazdım...bilmem bişi anlata bildimmi ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Burada birlik olup 'haksızlığa' uğrayan bir Saadet tarafını savunduk emi?.. Orada da bu seviye ile bulunduk emi?.. Hatta bir defa da değil!.. Şimdi iş aleyhte olunca mı bu çarşafa büründünüz, 'kimsesizlik'ten dem vuruyorsunuz?.. Bizde(yada şahsi olarak bende) ne ise o! Bu forumun seviyesini düşürenler de az biraz utansın diye bu yorumlar dillendiriliyor. İşinize gelmeyince bunu 'seviyesizlik' olarak görmek biraz ayıp olmuyor mu?.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|