|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]() Şimdi Ne oldu ?
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Gül Faruk yaa gül yaa gül.. N'apcan gül.. Aslın diye saygı duyduğun, hürmet ettiğin, içten içe destekçisi olduğun davanın kimlerin omuzlarında olduğuna bak ve gül.. Heyy yavrum heeyyy.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Gül Kardeşim Gül... Gül Ki; Düşman Çatlasın Dostluğumuza.. Boş vermektense Hayatın kahpe Rüzgarına Gül ki; Mutlu olmandan rahatsız olanlar Çatlasın... Sen Gül ki; Bizde Gülelim... Milli Dava uğruna Ağlayanlar Neylesin... Zülümmü Boş ver sen gül !!! Ama Hep Müminlermi Ağlayacak bugün Ağlayanlar Miminler Yarın Hesap Soracak... Sen bizim İçinde Gül.... "Hürmetse Hürmet, Dava ise Dava Sevda ise Sevda, Kavga ise Kavga" Davam uğruna Diyen neslimiz için Gül... Omuzumuzdaki; Yük Ağır sen el koyki hafiflesin, Taş Ağır Dava Ağır, Ama O gün diye bahsedilen gün için el koy ki Ezilmeyelim Davam yere Düşeceğine Biz ezilelim, Boyun eğmektense ezilmeyi yeğlerim........ Ama Gül Faruk yaa gül yaa gül.. N'apcan gül.. Konu islam tarafından (02-11-2009 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Biz Deme sen beni gördüm veya Bir şahsı Gördün davamı değil !!! Sen beni değil Davamı savunuşmu gördün... Savunuşumda Gardım hatalıdır.. Ben değil... Ben Hatalıyımdır... Davam Değil... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
İşte sorun yalnıza 'sen' olmadğın için siz dedim ben.. Bu davanın 'gençleri' de değil miydiniz. Direği değil miydiniz?.. Direk çökmüş.. Yoksa merak etme davanın kutsallığını iyi biliyorum. Babamdan biliyorum yakınımdan akrabalarımdan biliyorum.. SİZ ile değil. Sizden kardeşte olmaz dostta. O davayı ayrı yere koymuşumdur ben her zaman. O davaya saygımdan ötürü burada AK Partili arkadaşlarla tartıştığımda olmuştur. Ama SİZin için değil. Virgül idi bu. Konuya (açılım) devam... Konu FarukARSLAN. tarafından (02-11-2009 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|