AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-10-2009, 22:18   #1
Kullanıcı Adı
islam
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şeriat nedir..? Şerii hükümleri biliyormusunuz..?
Forumda şeriatı savunan bir çok milli görüşçü(sözde ama) şimdi şeriat kurallarına göre ters düşen bu durumda neden sus pus oluyorlar veyahut üstünü örtmeye gayret ediorlar..? Benim bildiğim şeriatta başı açıklık yasaktır.. Eee şeriatı savunan,tarikat liderlerinin fotoğraflarıyla avatarlarını süsleyen,cihaddan,islami yasadan söz edenler bu duruma ''normal'' mi diyorlar şimdi..?Yaa sözlerinize göre hareket edin yada sözlerinizi kendinize şiar edinin.. İşinize geldiğinde işinize geleni işinize geldiği gibi savunmayın.. Yoksa işte böyle düşersiniz...!!

Birşeyleri kanıtlamak için bazen belge gerekmez çünki o şey ortadadır.. Saadetli kardeşlerimiz her foruma gelişlerinde dinden dem vurup bizi dinsizlikle itham ediyorlar.. En basit örnekleri verdim.. Başbakanımızn hanımların elini sıkması ve Nimet Çubukçunun eteğinin boyutları..!! Bunları kınayanların şiimdiki durumuna bakın..Hanım adayları erkeklerin elini sıkıyor..(Geçmişte Erbakan hocada koalisyon ortağı Çillerin elini sıkardı) Hanım adaylarının eteğinin boyutu ile Bizim bakanımızınkinin boyunda hemen hiç fark yok..Ama bizim hanım bakanımız için bir saadetli gelip ''bakanınızın eteğinin boyuna bakın,nasıl müslümansınız'' diye resmen müslümanlığımızı yargılıyordu..Biz bunları eleştirdik..Tükürdüğünü yalayanları eleştirdik.. Bunu eleştirmeyide ahlaksızlık olarak değerlendirdiler..Hiç şaşırmadım..!!

Saadetlilerle alıp veremedğimiz yok tabanımız belli..Bizim alıp veremediğimiz sözde yalancı ve takiyyeci saadetlilerdir.. Bu adayda onlara çok güzel kapak olmuştur.. Kim ne derse desin..Veerecek cevabı olmayanlar karakter analizlerine başlayıp,insanların kişiliklerini eleştiriyorlar..Eee fikre fikrinle cevap versene..Sanane onun üslubundan..Sen fikrini kibarca ilet,yaz, onada örnek ol belki o hata etti ibret alır.. Ama yok.. Verecek cevap yok.. Savunulacak şey yok..Açılım davaya ters düşmüş..Daha evvelden verilmiş sözler yerlerde.. Ne yapılacak..? Konuyu saptırıp karakterler hedef gösterilecek..Yok sen şunu dedin yok senin ağzın bozuk vs vs. Yahu ben iki senedir burdayım..Hemen her sözde saadetçinin etmediği hakaret kalmıyor..Şimdi bize ahlak dersi verilmeye çalışılıyor.. Komik..;)

Biri bekarlığını Koca harflerle yazınca olay oldu..Eee haberi okumadınız mı zaten haberde bunun üstüne basılarak söyleniyor..Biz niye koca koca harflerle BEKARMIŞ(ŞŞ) diye yorum yapıyoruz.. ''Bakın sizde nasıl medyanın diline düştünüz,işte adayınızın bekarlığı bile haber olmuş diye YÜZÜNÜZE ÇARPMAK MAKSATLI bastırıyoruzzz...'' Sadetlilerin güzel vede bekar vede sanatçı adayı'' Sbamk sbamk sbamk..:cool: Yüzünüze vuruyoruz çünkü siz her hatayı birilerinin yüzüne vurmaktan kaçınmıyorsunuz..Çünki siz en ufak fırsatı değerlendirmek için her kılığa giriyorsunuz.. Yoksa açıkmış,bekarmış,aleviymiş,kürtmüş vs..Bize ne..? Bizi kınayanlar bizi kınadıkları duruma düştüler.. Allah düşürmesin ne diyelim..?

Yöneticiler fikrini esirger diye bir kuralımız yok ayrıca.. Ben fikrimi asla sakınmam..Üslubumda gayet yerinde,densizliğim,küfrüm olmadı..O nedenle kimse beni bu hususta eleştiremez..Ben fikrimi söylerim..Cevap vermek isteyende verir..

selametle..
Duyguseli Hanım Eğer O klavyede yazması kolay olan O Şeriat Olsa idi.. O parmaklarını o klavyeye okadar kolay basamazdı...
Şimdi Ne oldu ?

islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-10-2009, 22:25   #2
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
islam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Duyguseli Hanım Eğer O klavyede yazması kolay olan O Şeriat Olsa idi.. O parmaklarını o klavyeye okadar kolay basamazdı...
Şimdi Ne oldu ?
Heeeyyy yavrum heeey..
Gül Faruk yaa gül yaa gül.. N'apcan gül..
Aslın diye saygı duyduğun, hürmet ettiğin, içten içe destekçisi olduğun davanın kimlerin omuzlarında olduğuna bak ve gül..

Heyy yavrum heeyyy..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2009, 00:06   #3
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Heeeyyy yavrum heeey..
Aslın diye saygı duyduğun, hürmet ettiğin, içten içe destekçisi olduğun davanın kimlerin omuzlarında olduğuna bak ve gül..

Heyy yavrum heeyyy..
Gül Kardeşim Gül... Gül Ki; Düşman Çatlasın Dostluğumuza..
Boş vermektense Hayatın kahpe Rüzgarına Gül ki;
Mutlu olmandan rahatsız olanlar Çatlasın...
Sen Gül ki; Bizde Gülelim...
Milli Dava uğruna Ağlayanlar Neylesin...
Zülümmü Boş ver sen gül !!!
Ama Hep Müminlermi Ağlayacak bugün Ağlayanlar Miminler Yarın Hesap Soracak...
Sen bizim İçinde Gül....
"Hürmetse Hürmet, Dava ise Dava Sevda ise Sevda,
Kavga ise Kavga" Davam uğruna Diyen neslimiz için Gül...

Omuzumuzdaki; Yük Ağır sen el koyki hafiflesin, Taş Ağır Dava Ağır, Ama O gün diye bahsedilen gün için el koy ki Ezilmeyelim Davam yere Düşeceğine Biz ezilelim,
Boyun eğmektense ezilmeyi yeğlerim........

Alıntı:

Ama

Konu islam tarafından (02-11-2009 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir..
Alt 02-11-2009, 00:30   #4
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:

Gül Kardeşim Gül... Gül Ki; Düşman Çatlasın Dostluğumuza..
[b]

Ama

Dost değil kardeş görürdüm ben sizi.. Sizin ne olduğunuzu anlayana kadar ...

Ama

Alt 02-11-2009, 00:38   #5
Kullanıcı Adı
islam
Exclamation
Alıntı:
[/CENTER]

Dost değil kardeş görürdüm ben sizi.. Sizin ne olduğunuzu anlayana kadar ...

Ama

Biz Deme sen beni gördüm veya Bir şahsı Gördün davamı değil !!!
Sen beni değil Davamı savunuşmu gördün...
Savunuşumda Gardım hatalıdır.. Ben değil...
Ben Hatalıyımdır... Davam Değil...
Alt 02-11-2009, 00:42   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Biz Deme sen beni gördüm veya Bir şahsı Gördün davamı değil !!!

Sen beni değil Davamı savunuşmu gördün...
Savunuşumda Gardım hatalıdır.. Ben değil...

Ben Hatalıyımdır... Davam Değil...

İşte sorun yalnıza 'sen' olmadğın için siz dedim ben.. Bu davanın 'gençleri' de değil miydiniz. Direği değil miydiniz?.. Direk çökmüş..
Yoksa merak etme davanın kutsallığını iyi biliyorum. Babamdan biliyorum yakınımdan akrabalarımdan biliyorum.. SİZ ile değil. Sizden kardeşte olmaz dostta. O davayı ayrı yere koymuşumdur ben her zaman. O davaya saygımdan ötürü burada AK Partili arkadaşlarla tartıştığımda olmuştur. Ama SİZin için değil.
Virgül idi bu. Konuya (açılım) devam...

Konu FarukARSLAN. tarafından (02-11-2009 Saat 00:48 ) değiştirilmiştir..

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)