|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Kürdün hakkını elbette savunuruz. ırkçılık yapmayız ama şarkılarında bile açık açık propaganda yapan (adı yılmaz, ağladıkça vb...) bir kişi kürdlerin hakkını savunamaz. savunur derseniz o halde bölücübaşı da kürdlerin hakkını savunuyor demektir. sapla samanı ayırt etmek lazım. yazıda da dediğim gibi vatan haini kisvesini giydirmeyebilirsiniz. ben yazımda vatan haini dedim mi? demedim. sadece demokrasi ya da özgürlük savaşçısı demek düşüncesizlik olacaktır dedim ki hala da fikrim bu doğrultudadır. edip akbayram dediniz ki o kişiyi de günahım kadar sevmem. tenezzül edip de şarkısını bir dinlemişliğim yoktur. siz meseleyi yanlış algıladınız. kimsenin burda kürdlüğü kötülediği yok. fakat ahmet kayaya kim kürdlüğü temsil etme hakkı vermiş ki kürdlüğü bu kadar savunacağım aklıma gelmezdi diyorsunuz. ahmet kayanın fikirlerini benimsemiş kürdle ak partiye oy veren kürd arasında dağlar kadarr fark vardır ki bunun için diyarbakır için bugün yoğun uğraş veriliyor. bu ülke hakkında iyi zanlara sahip olan herkesi elbette severiz. salt ırkçı değiliz. ama ahmet kayanın kürdleri temsil ettiğini de kabul edecek değiliz. vatan hainidir ya da değildir. bu fikir değişkendir. ama o kişi kürdlerin temsilcisi falan değildir.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
bu hakkı vermemize gerek yok, bi haksızlığa uğramış ise ve kürt ise onları onlardan daha iyi anlayamayız zaten. Hak zaten onların kendi vicdanlarında kalmıştır.. VE, bugün Diyarbakır'da yapmnaya çalıştıklarımız Ahmet Kayaları kazanma çabasıdır. O gibi 'cevher'leri maalesef ki KAYBETMİŞİZDİR. Ve burada sizin üzerine gittiğiniz yanı o 'kaybettiğimiz' halleridir, Ahmet Kaya ve diğer kürtlerin.. İşte Diyarbakır ve TRT 6 çabalarımız bunun içindir. KÜS OLDUKLARI DEVLETLE BARIŞTIRMA adımlarıdır. Bu hep böyle deniliyor değil mi?.. Peki neden küsmüşlerdir devlete?.. Bu bamtellerini yakalayamamışız biz işte... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O halde Türk'ün ve Türkçülüğün hakkını da Turancı milliyetçilerden ya da sizin deyiminizle 'şovenlerden' daha iyi kimse savunamaz. ve böyle olduğu takdirde kıyamete değin de bu ırkın hakkını savunacak birileri elbet olacaktır. Kimsenin kuşkusu olmasın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
EVET. Öyle turancı ayaklarına yatarak kıt ideolojiyle olaylara bakarsakta sözde Türk'ü felan daha iyi kimse savunamaz laflarıyla avunur dururuz. Ve mesela TRT Şeş gibi kanallarda 'bu hainlik adımıdır' diyerek PKK ile aynı ağzı kullanmış oluruz!.. Geçin bu işleri Allaha aşkına.. Yanlışın Türkü Kürdü Arabı mı olur?.. Yanlış yapılmışsa yapılmıştır bunun Türkçülükle felan alakası yok.. Yanlış yapacaksın, sonra ben Türküm Türkçüyüm diye kaytaracaksın, olur mu böyle şey.. Beni cevaplayacaksanız cümlelerimi öyle makaslayarak alıntılamayın. Bütünden ele alıni korkmayın.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
Öyle zülfiyare dokunmamıştık aslında, bir cümlemi almış yorum yapmışsınız e bende Alıntı:
Mesele yine 'üslub'a düştü işte tamam konuyu saptırma gayreti diye görüp değinmeyeceğim. Hani olsa tamam diyeceğim. Bütüne yorum getiremiyor, çok anlamlı bi yorumun tek bir noktasına odaklanmak ne demek olur?.. Herbirini ele alamamada yahut bilgisinin yada 'ahkam'ının yalnızca oraya yettiğinde diye bi kanı oluşur zihnimde. E hiç biri değil ise en sadesi 'korku' yada korkmamaktır emi?.. Çiğ yemediyseniz karnınız neden ağrıdı bu kadar?.. Müsterih olun yahu. Yazdıklarımı ya tam okumuyorsunuz yada her seferinde bi yerine takılıp yada alınıp yazıyorsunuz. Yoksa klavye felan dediğiniz gibi kolay iş. Anlayıp tamamını öyle yazmak, yorumlamak yada tartışmak daha elzem olur. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |