![]() |
#31 |
![]() bu spliler uçmuş iyice :D hucüüüümmm :D geliyorlarr aslanlarım benim :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
![]() Yalanmı
![]() ![]() Çok kalabalık görmek istiyorsanız 22 martta kazlıçeşme gidin ![]() ![]() ![]() aman siz gitmeyin yoksa sizde ermeni çocuğu olursunuz :D Çağlayana gidin bak orda cennetten parsel falan kiralanıyormuş :yehoo::yehoo: |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
Eğer istanbulda olmazsam konya mitingine gidseceğim inş. Biz hiçbirzaman kazlıçeşmeye gidenleri ermeni çocuğu demedik. Siz öyle algılıyorsanız öyle olsun. Cennetten yer parsellemeye gelince, eğer çağlayanda cenneti parsel parsel veriliyortsa sen akılsızmısın çağlayana gelmeyip cennetin o güzelim parsellerini kaçırıyorsun. Sana son sözümde şu olsun. Biz ne insanları cennete koyarız nede cehenneme yollarız. Cennet ve cehenneme hiçbir insan buına karar veremez. Ancak Allah (cc) karar verir. Ermeni çocuğunu bizans çovuğu olarak karıştırmışsın. Şu sözümüde unutma !!! Erbakan hoca, ben veya bir başka saadetli hiç kimseye cehenneme bilet kesmez, kişi kendi biletini kendi keser. Konuya tam hakim değilsin bu konuda ne anlatsam anlamazsın. Senin amacın bizi karalamak. Bir örnek veririm. Çocuklara yazı tahtası vardır.Karaladıkça iç kısmı temizlenir. Sizde bizi karaladıkça biz temizleniyoruz çok şükür. Sizi bu haliniz karşısında şükür ediyoruz temizleniyoruz. Bu arada yazı tahtası olayını anlamamışsan adresini özel mesajla yolla sana bir tane alayım kargoyla adrese teslim olarak yollayayım. Sende çocukluğunu yaşarsın böylece... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() Saadetliler için Sultangazi'de hüzünlü son;
AK PARTİ /CAHİT ALTUNAY % 48.36 CHP /ERCAN KARABAYIR % 20.13 SAADET /HASAN AKPINAR % 13.14 DTP / DURSUN YILDIZ % 6.9 MHP /MUHARREM VAROL % 6.44 Tamam inşallah... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
![]() Alıntı:
şunu anladım ..insanlarımız çookk yalancı ..dönekk..korkak.. akp ye vermeseler chp alıcak diye...akp ye yığılma yaptılar..bunu kendi ailem bile yaptı...ama inanılmaz bir şekilde saadet desteklendi seçim sürecinde..sandıkta döndüler..yazıklar olsun!! hüzünlü son asla değil.. davanın sonu diye bişey yoktur..tökezlenir insan ama asla yıkılmaz..ben böyle bilirim.. türkiyem bir gün farkı farkedecek bende bunu biliyorum.. sultan gazi için hayırlısı olsun bakalım... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
![]() Alıntı:
Dönek, yalancı gibi seviyesiz ithamlar kullanman, sizin saadet partisi olarak sultangazi'de nasıl bir siyaset yaptığınızı gösterir. Ayrıca seçim boyunca bizim astığımız bayrakları indirmeniz de olayın ayrı bir boyutu... Tabii bu seçimde saadet partisi adına sevindiğim olayda oldu. Örneğin; Eyüp Erol hocanın belediye meclisine girmiş olması.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
![]() Alıntı:
sizi bilemem..ama çok iyi biliyorsunuz ki..aman chp kazanır korkusuyla akpye giden oyları.. eminim çok yakın çevrenizde var ..ben eminim... bayraklarınız indimi yoksa yeterince asmadınızmı bilemem..sonuçta ben bayrak asmadım hiç ![]() sultangazide benim için tek aday vardı...kazaanamadı.. tabi geçen seçimdeki başkan adayımız eyüp hocayı hepimiz severiz.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
1.) kimsede öyle bir korku yoktu. Çünkü herkes biliyor ki Sultangazi'de CHP'nin kazanma şansı yoktur. Oylar zaten ortada... 2.) Bize bayrak asmıyor demişsin.... Çok güldüm buna... Bu söylediğin senin Sultangazi'de seçim atmosferine ne kadar uzak bir isim olduğunu gösterir.... Ben yağmurda bayraklama yaparken, Saadet partililerde bizden 2 saat sonra o bayrakları indiriyordu.... Hakkımı helal etmiyorum..! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
![]() haklısın..kardeş...
sen yağmurlu havada bayrak asarken ben evimde otuuruyodum maalesef... ![]() çünkü sen bay ...ben bayanım...o direklere çıkamam.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|