![]() |
#41 |
![]() Ak Parti Olmasaydı Ne Olurdu Bilmem Ama Bildiğim Tek Birşey Var Erdoğan Olmasaydı Halimiz Haraptı
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
![]() heh abicim saol yahu işte bizde bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlayan yok akılsızlar anlamıyor işte...Belli ediyorlar kendilerini...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
![]() Alıntı:
Arkadaşım sana diyecek söz bulumıyorum..sözler kifayetsiz kalıyo.. ergenekon terör örgütüdür yapmak istedikleri ortada hala onu savunuyosun aydın dediğin insan tuncay özkan falanmı yoksa... türban falan filan la uğraşan biz değil 1928 den beri bilinen kişiler ve bilinen görüşteki insanlar...o türban kahramanmaraşın kurtarılmasına vesile olmuştur emperyalist devletler 1923 den beri bu zamana kadar hep tepemizdeydi.. şimdi olmerte kafa tutması mı kötü geldi sana yoksa bushun önünde eğilip bükülmemesimi hangisi tuhafına gitti ... :D sen bana söylesene ımf den borç almadı diye üzerine gelinmedimi başbakınımızın bunları görmemezlikten gelme.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
![]() Alıntı:
kurumlar kuruluşlar salabaşını al maşını zihniyetli vatan hainleri yüzünden satılmıştır işlerine adam gibi sahip çıksalar satılmazlardı hadi satıldı diyelim onca iş adamımız ve zenginizim neden bu kuruluşları almıyorlar da yabancılar kapıyor sonrada yabancıların eline geçti diye avaz avaz bağrıyorsunuz gidin o iş adamlarına sesinizi duyurun türbanla ilgili karışıklığı çıkaran ak parti değil ortalığı karıştıran sizsiniz siz yönetime gelseniz tahmin ediyorum ilk işiniz camileri kapatmak olacak galiba ergenekondaki kişilere aydın diyorsanız sziz bu memlekte yaşamıyorsunuz demektir veya sizde bu devleten cıkar sağlıyorsunuz demektir |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
![]() 2001 de dünya ekonomisi güllük gülüstanlıkken türkiye ekonomisi tarihinin en büyük krizine girmişti bundaki en büyük pay meydanlarda sesi kısılana kadar bağırarak akpartiyi eleştiren eleştiriden öte hakaretler eden devlet bahçeliydi bankalar hortumlanıyordu banka sahipleri gecenin bir yarısı kasaların içini boşaltıyorlardı bunları hep yaşadık neler neler yaşanan olumsuzlukları anlatmaya kalksak saymakla bitmez ak parti geldi önceki hükümetlerin bozduklarını tamir etti sonra ekonomide belirgin bir iyileşme yaşandı gsmh 230 milyar dolardan 700 milyar dolara yükseldi sonra ne talihsizliktirki amerikada başlayan tüm dünyayı saran finans krizi patlak verdi ama ak parti ekonomiyi öyle sağlam temeller üzerine oturttuki bu büyük buhrandan çok az bir yara almayı başardık bazıları diyor efendim işsizlik var efendim ekonomi şöyle böyle bugün amerikaya git ev kredisini ödeyemeyen insanlar çadırlarda yatıyorlar süper güç amerkada şu zamanda herşeyin güllük gülüstanlık olmasını istemek mantık dışı veya art niyetli bir söylem olur fazla uzatmadan ben hükümetten memnunum adamlar çalışıyorlar
ALLAH türkiyemizi bu chp ile mhp nin eline düşürmesin. not: ben öyle dini bütün bir insan değilim en az bir chp li kadar müslümanım ama chp li değilim ak partiliyim sonuna kadarda öyle kalıcam Konu mixology tarafından (04-22-2009 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
![]() Alıntı:
vatan toprağını satıyorlar diyorsun senin düşüncendeki insanlar bir zamanlar iktidardı o zaman ülkedeki hiç bir şey para etmediği gibi vatan toprağıda para etmiyordu emin ol o zamanda almak isteyen yabancı olsaydı ülkenin yarısını satrlardı toprak dediğin satılır ama kara parçasıdır nihayetinde alan kişi toprağı memleketine götüremez tc nin toprağıdır ve hep öyle kalacaktır. emperyalist devletler tepemize çökmezlerdi diyorsun türkiye tarihinde hiç olmadığı kadar dik durmuş boyun eğmemiştir o ülkelere karşı öyleki perez bile bundan nasibini almıştır ![]() ergenekon mehmet akif demiş toprağı kazdıkça şuheda fışkıracak şuheda toprağı kazdıkça küçük bir orduya yetecek kadar cephane çıkıyor insan kemikleri çıkıyor darbe çığırtkanlarının sesleri kulaklarda yankılanıyor senin gibi düşünenelerde bunların avukatlığını bir nevi şeytanın avukatlığını yapıyor daha çok söylenecek söz var neyse. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
![]() EZANIN okunması yasaklanırdı!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
![]() Düşünmek bile istemiyorum....
allah başımızdan eksik etmesin... Şu toprakları sattı diyenlrede sormak isterim neyi satmış? Kaça satmış ? Allah Allah bir onlar biliyor biz hiç birşey bilmiyoruz heralde.!! İki sözlerinden biri satmışşş..Mışş da mışşş...!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
![]() ben son zamanların en kötü dönemini yaşıyorum arkadaşlar.
çevremdekilere borç vermekten ailem zorda kalıyor. herkez iş soruyor. lütfen makul olalım biraz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti olmasaydı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|