|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Kayıp trilyondan KARALANMADI ki AKLANSIN... KARALAMAYA kalkanlar ancak kendilerini karalarlar, altın çamura da düşse altındır, kıymetinden bir şey kaybetmez. senin gibi efsanelere inananlara tek sözümüz vardır: hadi ordan.....
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
efsaneler inansam... senin düşündüğünü düşünürdüm... eğer kayıp trilyondan aklanmış olsa yargının yaptığı biryanlıştan ötürü dava açılır yada insan hakları mahkemesine gidilirdi... trilyonların uçtuğu kesin olmasa hapis cezası alırmıydı (dua etsin abdullah gül ev hapsine çevirdi) dua edeceğine çıkıp kanaltürkte tuncay özkanla bir olup akp yi kötülediği günler miladdan önce değil 3-4 sene önceydi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ne mahkemesi, ne insan hakları vs? Postalların karşısında el pence duran biryargıdan ne bekliyorsunuz? İnsan hakları mahkemesinin bu ülkedeki müslümanların lehine karar verdiini gördünüz mü siz? Onlar apo lehine karar verirler. Ha pardon yazınızın sonundaki "akpyi kötülediği günler..." bölümünü şimdi gördüm. Anladım. Sizin erbakan ile ilgili esas kızgınlığınız, hazımsızlığınız akpyi eleştirmesi yani, yoksa trilyon mrilyon hikaye. Eğer erbakan çıksa ve akp iyidir harikadır deseydi trilyon felan olmazdı demek ki ![]() Gerçek yüzünüzü gösterdiğiniz için teşekkürler. Sizin gibilerin çamurlarıyla erbakan hoca karalanmaz, çamur elinizde kalır ve aynen yüzünüze çarpılır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
akp yi övseydi ... akp ye oy vermezdim ... din elden gidiyo çığırkanlıkları yapan ... akp ye oy atan cehenneme gider diyen bi hocayamı inanacam...ruhbanlar söyler cehenneme cennte kimin gideceğini |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() bunca zamandır anlatıyoruz ancak sizin gibiler bir türlü anlamak istemiyorlar. Neden anlamak istemediklerini gayet iyi biliyorum. Bize karşı kullanacakları başka kozları olmadıuğından. Bu söylediklerinizi biz uyarmamıza rağmen sürdürmektesiniz. Söyledikleriniz hocamıza iftira olarak yansımaktadır. Buda, ahirette size başka bir şekilde yansıyacaktır. Bilginize... Saygılar, sevgiler... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Senin akpye oy verdiğin de şüpheli ya neyse. Erbakan hoca için DİN ELDEN GİDİYOR ÇIĞIRTKANLIKLARI YAPAN diyebiler birisinin akpye oy verdiğine inanmıyorum. Akpli kisvesi altında chpli vs. olabilir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
söylediklerin saçma sapan şeyler... erbakanı kötülemem benim chp li olduğumu göstermez... daha geçen pazara kadar hepsinin amacı aynıydı..akp yi baltalamak... sen onu bunu bırakta hocanın tuncay özkanla programa çıkıp ak parti yi kötülemesini doğru buluyomusun onu söyle... yada kendisi kuran kurslarını kapatırken...şimdi ak parti türkiyeyi israilin vilayeti yapıyo diyen... konya hava üssünü israile kendi açıp onuda ak partinin üzreine yıkmaya çalışan ... daha 1 trilyonun hesabını veremeyen ... hocanımı bana savunuyosun.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Hay hay tatlı kardeşim hemen cevaplayım. 1- Erbakan hocamı severim, sayarım, ellerinden öperim. Ama bu yanlış yaptığı birşey gördüğüm zaman şunuyanlış yapmıştır dememi engellemez. 2- Tuncay özkanın programına çıkıp akpyi eleştirmesini doğru bulmuyorum. Evet evet... bakın rahatlıkla yazıyorum görüyor musunuz ![]() 3- Erbakan kuran kurslarını kapartırken demişsin, bunu yazarken HİÇ UTANMADIN MI? Erbakan kuran kurslarını nasıl kapatmış, anlat da bizde öğrenelim. 4- Konya hava üssünü israile açan erbakanmıymış, baksen...eeee başka? nuh gönültaş da bu sözü söylemişti de ona yedirmişlerdi bu sözünü, şimdi sana da yedirmek var ama geç oldu ![]() 5- 1 trilyonun hesabını sana mı vercek? cep numaranı ver de hesabı verelim istersen ![]() 28 şubatda postalların karşısında ayakta alkış tutaacak kadar bağımsız!!!! olan yargının erbakan hocayılinç etmek için uydurduğu trilyon davasına bu kadar takılma istersen, sonra mahcup olursun. Erbakan seni aşar, sana biraz ağır gelir. Sen hadi git başka yerlerde oynamaya devam et. burdan sana ekmek çıkmazzzzz. Sen git altı okunla oyna ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
erbakan, siyaset, sp |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|