![]() |
#81 |
![]() Ufff....!!!
Fena olmuş bu..Cevabı merakla bekliyorum.. Tabi verecek cevapları varsa.. ![]() (+) Ellerine sağlık Faruk.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#82 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
![]() Alıntı:
Yarın vize sınavım var ona çalışıyorum. Gerekli cevabı vereceğim inş. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
![]() Alıntı:
Hımmm.. Alıntı:
![]() Bilmem, gider abilerine, üstlerine mi danışırsın. Ortalığı ayağa kaldırıp buna bi kulp mu bulursun... Bilemem. Hadi hayırlı geceler. (Sınavına çalışırken(!) boş yere dolaşma forumlarda vs. Aklın felan karışır maazallah ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
![]() Alıntı:
Zamanım olduğunda gereken cevabı vereceğim. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |||||
![]() Alıntı:
(: Bu cevap ve tavrın yeterli. Ben; ŞAHİD OL FORUM. TAVRA ŞAHİD OL demiştim. Oldular. Gördüler bak. Yani sende kavra sert taşa tosladığını. Karşıma geçerken sözlerini iki kere düşünüp söyleyemen gerektiğini. --- MEÇHUL; Bu alttaki sözleri sana veriyorum, sen kapak olarak 'şurdan şuraya' koyarsın. Sana zahmet ![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
VE; Alıntı:
Büyük konuşmayın diyen ben. İSPATLARSAN OYUMU AK PARTİYE VERECEĞİM diyene karşı da 'büyük konuşma' diyen ben... Senin hangi partiye vereceğine de karışmam diyen; yine ben. =============== Bizim duruşumuz ve düsturumuz belli arkadaş. Tekrar söylüyorum; yiyemeyeceğimiz muzu soymayız. ![]() Bu ders sana yeter. Şimdi yeni fâveranlar, dümenler NUMARALAR alıp gelirsin ya... Ona yine güleriz biz.. "Vâr olun yahu, partimize daha da sıkıcana sarılmamızı sağlıyorsunuz" diyerekten. Konu FarukARSLAN. tarafından (04-11-2009 Saat 04:38 ) değiştirilmiştir.. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
![]() Burada çok kapak var Faruk bunların hepsini arkadaşa nasıl yükleyeceğiz...
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|