|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
O kadar sabırsız ve o kada bu çocuktan belge sizi kör etmişki ne beklemeye bile tahammülünüz yok. İşim olmasaydı inan yazacaktım. Boş zaman bulduğum an cavabımı yazdım biz sizin gibi değiliz Bizi senle, sizle karıştırma Çocuk gibi sevimişsin benim anlattıklarımi efendinin saadeti desteklemesi hiç hoşuna gitmeyecek gibi. Çaklalın kim olduğunu yazdım adam gibi oku yüzeysel okuma Birde soru sorduktan sonra cevap geleceğini smyleniyorsa patlama, sabırlı ol... Hemen asıp kesmeye başlamayın.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Bizde verdik cevabını HEMEN. Yedin yuttun mu? Hala hocanın SaP'ı desteklemesi diyor.. Alakaya gel alakaya.. Ezberden ötüyorsunuz 2 yıl oldu. Küpürlere git bir daha bak, sonra o küpürlerden 2 gün sonrasına (22 Temmuz 2007) sonuçlarına da bak öyle gel. Yoksa gidip yine ordan burdan topladın da geldin mi... Rezillik yahu rezillik. Alıntı:
Vallahi yüzüne tükürdük Yarabbi şükür diyor.. (: |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Anya mı diyon konya mı? Seçim sonuçlarına bakarak hiçbirşey öğrenemezsin. Ben sana kimden bahsettim ? Efendiden, efendi nasıl görüşü varsa cemaati de o görüştedir. Efendinin Dediğini yapar yapmaz ayrı bir konu, o vebal çok ayrı konudur. Konu kasım tarafından (04-12-2009 Saat 22:14 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|