![]() |
#121 | |
![]() Alıntı:
Haa hatırlatırım bu cevabım sadece faruk kardeşime değildir. Bu cevabım bu lafları söyleyendir. Yani sizedir. Bir zamanlar bir konuda siz bu hususta hakkında söylediklerinize karşı verilmiş cevaptır.. Ancak konu kilitlenidiği ve taşındığı için ben cevap yazamamıştım. Bu konuda yazdım. Herkes alması gereken mesajı alsın. Tatmin olup olmaması insanın içinde İşine gelirse olur işine gelmezse olmaz. Zaten ben konuunun balında dedim. Çakallık varsa ben saadet partisine atmayacağım akpye atacağım ancak birileri çakllık yoksa oyunuzu saadete verecek misiniz sorusuna cevap veremediler. Demek istediğim işinize gelmediği zaman tatmin edici bulmuyorsunuz. Birde ufff mesaja bak derken benim cevap veremeyeceğimi sandınız ama yanıldını çoğu zaman olduğu gibi... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
![]() Alıntı:
((: Ne dediğiniz neyi ne için söylediğiniz bile belli değil.. Asıl bazı şeyler sizin işinize gelmiyor.. Yorumlarınızı atıp tutmalarınızı herkes gördü okudu.. Sonrasındaki kıvırmalarınızıda.. Hiç boşuna ''şunları alt ediyim,nasıl alt edebilirm acaba?,ne desemde alt olurlar..'' diye düşünüp boşuna heveslenmeyin.. 2 sayfa öncesinde olduğu gibi böyle düşer,sonrasındada böyle kıvırısınız işte..!! Biz belgelerle kanıtlarla konuşuyoruz..Siz gelip saçma sapan kendi düşüncelerinizi ortaya döküyorsunuz..Hayır bu düşünceleriniz birşey ifade etse,önemli olsa eyvAllah ama hepsinin içi ''bomboş''.. Kimin evinde kime yol göstermeye çalışıyorsunuz..?! Aklınız sıra bize boş iddialarınızı mı yutturacaksınız..?!! Aramızda ''çakma olan değiminizle'' bir fark var.. Biz belgelere dayanarak konuşuyoruz siz boş iddialarla.. Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..Biz siz değiliz her yerden duyduğumuz şeye inanalım.. Şimdi kabullenebilme erdemini göstererek hatanızı kabul edin deriz..Yoksa daha böyle çok düşersiniz.. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#123 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#124 | |
![]() Alıntı:
KARSŞINDAKİ İNSANA KENE DİYEBİLİYORSUN ONDAN SONRADA MEDENİ TARTIŞMA VAAAAY |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
![]() Alıntı:
Tamamen yenilgilik piskolojisi Anlattıklarım tamamen gerçektir. Ne boş iddiası Bak yine iftira atıyorsunuz. Ne belgesi sunmuşsunz bizde gereken cevabı verdik. Siz alt etme piskolojisi ile hareket ediyorsunuz, biz değil. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
![]() Alıntı:
![]() İnsan yenilgiyi kabullenemediği zaman ne yapar biliyormusunuz..? Konuyu karşısındaki kişinin ahlaki /veya fiziksel özelliklerine getirip kişilik kavgasına girer.. Misal.. Kasım bey yenilgiyi kabul etmedi..Başladı saymaya.. ''siz ak partilliler böylesiniz zaten,şusunuz,busunuz vs vs'' diye.. Baktı ki iddialarını,desteklediği yanlış yada kendince doğru olanları savunamıyor,yerle bir oldu karizması.. Ne yapacak..? Karşısındakinin karizmasına takacak.. (: Siz şimdi bahsettiğim karizma lafındanda harbiden karizma meselesi algılayıp konuyu yine saçma salak yorumlarla sabote edersiniz..Hiçç şaşırmam.. Bekliyorum..Lütfen yine beni yanıltmayın.. (: Gereken cevap diye bağırıp yarıldığı cevapta işte bize saydığı laflar..Kıvırdığı taraflardır..!! O nedenle sizi tınlamıyoruz efendim.. Bakın.. tınn.. tınnn.. tınnnn.. tınnnnnnnnnn...... ![]() |
||
![]() |
![]() |
#127 |
![]() Asalak kan emiyor siz kan kaybediyorsunuz..Yani asalakla aranızdaki tek fark budur.. (: Medeniyet edebiyat parçalamaksa en alasını yaparız.. Ama işte.. Biz seviyeye göre muamele ederiz.. Seviyesi düşük olanın seviyesine inmeyi,onun idrak ettiği dilden konuşmayıda gayet iyi beceririz.. ;)
|
|
![]() |
![]() |
#128 | |
![]() Alıntı:
KAN KAYBEDİYORSAK SEVİN EDEBİYATI BARÇALAMAYALIM TOPLAMASI ZOR OLUR EDEBİ KONUŞALIM KOLAY OLUR SON ALDIĞIM HABERLER ERİYENİN BAŞKASI OLDUĞUNU VE ERİMENİN DURMAYACAĞINI SÖYLÜYOR.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
![]() Alıntı:
Önce konuşmayı öğrenin ondan sonra bir ara gelin belki size cevap verme tenezzülünde bulunurum.. ((: |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|