AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 04-12-2009, 22:21   #121
Kullanıcı Adı
kasım
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Laf olsun torba dolsun..Sayın kasım bey..Söylediklerinizin hepsi öylesine sırf savunulmak için söylenmiş cümleler..İçi dolu,tatmin edici tek bir kelime bulamadım.. Bulan varsa yada bu yorumunuzdan tatmin olan varsa buyursun söylesin..

Boşuna yorulmayın..Bir kerede kaybettiğinizi kabullenebilme erdemini gösterin.. Gösterin ki daha fazla komikleşip basitleşmeyin..
Tatmin edici bulmazsınız çünkü işinize gelmiyor.
Haa hatırlatırım bu cevabım sadece faruk kardeşime değildir.
Bu cevabım bu lafları söyleyendir.
Yani sizedir.
Bir zamanlar bir konuda siz bu hususta hakkında söylediklerinize karşı verilmiş cevaptır..
Ancak konu kilitlenidiği ve taşındığı için ben cevap yazamamıştım.
Bu konuda yazdım.
Herkes alması gereken mesajı alsın.
Tatmin olup olmaması insanın içinde
İşine gelirse olur işine gelmezse olmaz.
Zaten ben konuunun balında dedim.
Çakallık varsa ben saadet partisine atmayacağım akpye atacağım
ancak birileri çakllık yoksa oyunuzu saadete verecek misiniz sorusuna cevap veremediler.
Demek istediğim işinize gelmediği zaman tatmin edici bulmuyorsunuz.

Birde ufff mesaja bak derken benim cevap veremeyeceğimi sandınız
ama yanıldını çoğu zaman olduğu gibi...
kasım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 22:37   #122
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
kasım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tatmin edici bulmazsınız çünkü işinize gelmiyor.
Haa hatırlatırım bu cevabım sadece faruk kardeşime değildir.
Bu cevabım bu lafları söyleyendir.
Yani sizedir.
Bir zamanlar bit konuda siz bu söylediklerimi deömştiniz.
Ancak konu kilitlenidiği ve taşındığı için ben cevap yazamamıştım.
Bu konuda yazdım.
Herkes alması gereken mesajı alsın.
Tatmin olup olmaması insanın içinde
İşine gelirse olur işine gelmezse olmaz.
Zaten ben konuunun balında dedim.
Çakallık varsa ben saadet partisine atmayacağım akpye atacağım
ancak birileri çakllık yoksa oyunuzu saadete verecek misiniz sorusuna cevap veremediler.
Demek istediğim işinize gelmediği zaman tatmin edici bulmuyorsunuz.

((: Ne dediğiniz neyi ne için söylediğiniz bile belli değil.. Asıl bazı şeyler sizin işinize gelmiyor.. Yorumlarınızı atıp tutmalarınızı herkes gördü okudu.. Sonrasındaki kıvırmalarınızıda.. Hiç boşuna ''şunları alt ediyim,nasıl alt edebilirm acaba?,ne desemde alt olurlar..'' diye düşünüp boşuna heveslenmeyin.. 2 sayfa öncesinde olduğu gibi böyle düşer,sonrasındada böyle kıvırısınız işte..!!

Biz belgelerle kanıtlarla konuşuyoruz..Siz gelip saçma sapan kendi düşüncelerinizi ortaya döküyorsunuz..Hayır bu düşünceleriniz birşey ifade etse,önemli olsa eyvAllah ama hepsinin içi ''bomboş''.. Kimin evinde kime yol göstermeye çalışıyorsunuz..?! Aklınız sıra bize boş iddialarınızı mı yutturacaksınız..?!! Aramızda ''çakma olan değiminizle'' bir fark var.. Biz belgelere dayanarak konuşuyoruz siz boş iddialarla.. Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..Biz siz değiliz her yerden duyduğumuz şeye inanalım..

Şimdi kabullenebilme erdemini göstererek hatanızı kabul edin deriz..Yoksa daha böyle çok düşersiniz.. Kendinizi savunmaya çabaladıkçada sürünürsünüz..
!!!
Alt 04-12-2009, 22:40   #123
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:

Cevap veremeyeceğinizi sanmadım.. (: Çünkü sizin gibi keneleri adım gibi biliyorum ben.. On tane yüzünüz vardır sizin..Birini kirletir diğerini geçirirsiniz kafanıza.. Haksızlığınızı dünya alem tasdikleyip belgelese ''yine ben yine ben'' diyip efelenmekten utanmazsınız.. O nedenle öyle bir düşüncem olmadı efendim.. Yani biz yine yanılmadık.. Siz yine pişkinliğinizi,yüzsüzlüğünüzü gösterip bizi yanıltmadınız.. O nedenle ayrıca teşekkür ederiz muhterem..
Alt 04-12-2009, 23:09   #124
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
Cevap veremeyeceğinizi sanmadım.. (: Çünkü sizin gibi keneleri adım gibi biliyorum ben.. On tane yüzünüz vardır sizin..Birini kirletir diğerini geçirirsiniz kafanıza.. Haksızlığınızı dünya alem tasdikleyip belgelese ''yine ben yine ben'' diyip efelenmekten utanmazsınız.. O nedenle öyle bir düşüncem olmadı efendim.. Yani biz yine yanılmadık.. Siz yine pişkinliğinizi,yüzsüzlüğünüzü gösterip bizi yanıltmadınız.. O nedenle ayrıca teşekkür ederiz muhterem..
KENENİN KAN EMİCİ BİR ASALAK OLDUĞUNU BİLMEDENMİ
KARSŞINDAKİ İNSANA KENE DİYEBİLİYORSUN

ONDAN SONRADA MEDENİ TARTIŞMA VAAAAY
kararlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 23:12   #125
Kullanıcı Adı
kasım
Alıntı:
((: Ne dediğiniz neyi ne için söylediğiniz bile belli değil.. Asıl bazı şeyler sizin işinize gelmiyor.. Yorumlarınızı atıp tutmalarınızı herkes gördü okudu.. Sonrasındaki kıvırmalarınızıda.. Hiç boşuna ''şunları alt ediyim,nasıl alt edebilirm acaba?,ne desemde alt olurlar..'' diye düşünüp boşuna heveslenmeyin.. 2 sayfa öncesinde olduğu gibi böyle düşer,sonrasındada böyle kıvırısınız işte..!!

Biz belgelerle kanıtlarla konuşuyoruz..Siz gelip saçma sapan kendi düşüncelerinizi ortaya döküyorsunuz..Hayır bu düşünceleriniz birşey ifade etse,önemli olsa eyvAllah ama hepsinin içi ''bomboş''.. Kimin evinde kime yol göstermeye çalışıyorsunuz..?! Aklınız sıra bize boş iddialarınızı mı yutturacaksınız..?!! Aramızda ''çakma olan değiminizle'' bir fark var.. Biz belgelere dayanarak konuşuyoruz siz boş iddialarla.. Bizde kanıtı olmayan ihtimale itibar edilmez..Biz siz değiliz her yerden duyduğumuz şeye inanalım..

Şimdi kabullenebilme erdemini göstererek hatanızı kabul edin deriz..Yoksa daha böyle çok düşersiniz.. Kendinizi savunmaya çabaladıkçada sürünürsünüz.. !!!

Tamamen yenilgilik piskolojisi

Anlattıklarım tamamen gerçektir.
Ne boş iddiası
Bak yine iftira atıyorsunuz.
Ne belgesi sunmuşsunz bizde gereken cevabı verdik.
Siz alt etme piskolojisi ile hareket ediyorsunuz, biz değil.
kasım isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 23:27   #126
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
Tamamen yenilgilik piskolojisi

Anlattıklarım tamamen gerçektir.
Ne boş iddiası
Bak yine iftira atıyorsunuz.
Ne belgesi sunmuşsunz bizde gereken cevabı verdik.
Siz alt etme piskolojisi ile hareket ediyorsunuz, biz değil.
Tarih ve siyaset dersinden sonra psikologluğa mı başladınız..? Gülerim size be.. Yenilgiymiş.. Cümle forum gördü yenilgiyi be.. Bakın konu nerden nerelere gelmiş..İşte.. Siz busunuz.. Asıl yenilgi sizlerin ki..Psikolojiden bahsediyorsunuz ama ben tam 3 dönem psikoliji okudum.. Psikoloji yenilen bir insanı bakın nasıl tarif ediyor..

İnsan yenilgiyi kabullenemediği zaman ne yapar biliyormusunuz..? Konuyu karşısındaki kişinin ahlaki /veya fiziksel özelliklerine getirip kişilik kavgasına girer.. Misal.. Kasım bey yenilgiyi kabul etmedi..Başladı saymaya.. ''siz ak partilliler böylesiniz zaten,şusunuz,busunuz vs vs'' diye.. Baktı ki iddialarını,desteklediği yanlış yada kendince doğru olanları savunamıyor,yerle bir oldu karizması.. Ne yapacak..? Karşısındakinin karizmasına takacak.. (: Siz şimdi bahsettiğim karizma lafındanda harbiden karizma meselesi algılayıp konuyu yine saçma salak yorumlarla sabote edersiniz..Hiçç şaşırmam.. Bekliyorum..Lütfen yine beni yanıltmayın.. (:

Gereken cevap diye bağırıp yarıldığı cevapta işte bize saydığı laflar..Kıvırdığı taraflardır..!! O nedenle sizi tınlamıyoruz efendim.. Bakın..

tınn.. tınnn.. tınnnn.. tınnnnnnnnnn......
Alt 04-12-2009, 23:29   #127
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
kararlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KENENİN KAN EMİCİ BİR ASALAK OLDUĞUNU BİLMEDENMİ
KARSŞINDAKİ İNSANA KENE DİYEBİLİYORSUN

ONDAN SONRADA MEDENİ TARTIŞMA VAAAAY
Asalak kan emiyor siz kan kaybediyorsunuz..Yani asalakla aranızdaki tek fark budur.. (: Medeniyet edebiyat parçalamaksa en alasını yaparız.. Ama işte.. Biz seviyeye göre muamele ederiz.. Seviyesi düşük olanın seviyesine inmeyi,onun idrak ettiği dilden konuşmayıda gayet iyi beceririz.. ;)
Alt 04-12-2009, 23:42   #128
Kullanıcı Adı
kararlı
Alıntı:
Asalak kan emiyor siz kan kaybediyorsunuz..Yani asalakla aranızdaki tek fark budur.. (: Medeniyet edebiyat parçalamaksa en alasını yaparız.. Ama işte.. Biz seviyeye göre muamele ederiz.. Seviyesi düşük olanın seviyesine inmeyi,onun idrak ettiği dilden konuşmayıda gayet iyi beceririz.. ;)
BU NE ŞİDDED NE CELAL
KAN KAYBEDİYORSAK SEVİN
EDEBİYATI BARÇALAMAYALIM TOPLAMASI ZOR OLUR

EDEBİ KONUŞALIM KOLAY OLUR

SON ALDIĞIM HABERLER ERİYENİN BAŞKASI OLDUĞUNU VE ERİMENİN DURMAYACAĞINI SÖYLÜYOR..
kararlı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 23:46   #129
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Alıntı:
BU NE ŞİDDED NE CELAL
KAN KAYBEDİYORSAK SEVİN

SON ALDIĞIM HABERLER ERİYENİN BAŞKASI OLDUĞUNU VE ERİMENİN DURMAYACAĞINI SÖYLÜYOR..

Zavallılar sizi... Çok beklersiniz...
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2009, 23:50   #130
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
BU NE ŞİDDED NE CELAL
KAN KAYBEDİYORSAK SEVİN

Önce konuşmayı öğrenin ondan sonra bir ara gelin belki size cevap verme tenezzülünde bulunurum.. ((:

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)