AK Gençliğin Buluşma Noktası
Güzel Sözler & Vecizeler Güzel sözler ve yolumuza ışık tutan vecizeler...

Stil
Seçenekler

Alt 04-27-2009, 19:55   #1
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
Standart delikanlı adam
Delikanlılık Ne Racon Kesmek,
Ne Adam öLdürmek
Ne de Haraç Yemektir

Delikanlılık Akşam oLunca
Evine Ekmek Götürmektir

görüşünüz nedir

DadaşAkp isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-27-2009, 19:58   #2
Kullanıcı Adı
bryan
gardaşım delikanlılıgın kitabını yeniden mi yazdın
bryan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 20:02   #3
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
delikanlılar yıllardır vardır entellerin hayatı kurumuş delikanlılar herzaman hayatı yepyenidir
Alt 04-27-2009, 20:08   #4
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Delikanlı Adam:

Sivriburun ayakkabı, dağnık bir giyiniş, saygısız hareketler, yolda gördüğü bayanlara iğrenç saldırılarda bulunma, kaba kuvvet kullanarak bir yerden rant elde etmeye çalışanlar değildir.

Delikanlı Adam:

Çevresine ve kendisine saygılı, yardımsever, kendine veya ailesine yapılmasını istemediği saygısızlıkları başkalarınada yapmayan, gerektiğinde susan, gerektiğinde de kendini ve mazlumu koruyandır...
Alt 04-27-2009, 20:12   #5
Kullanıcı Adı
Sevban
Yasin çok tuhaf bir kardeşimizsin...
Konu hakkın da görüşlerimiz olumlu sana katılıyorum Yasin...
Sevban isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 20:17   #6
Kullanıcı Adı
Feride
Gençdadaşlar, kusura bakma, kalbini kırmak istemem ama seninle ilgili bir takım görüşlerimi yazmadan geçemeyeceğim. bu konuda dahil olmak üzere, okadar gereksiz, anlamsız konular açıyorsun ki, hakikaten incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten şeyler bunlar..

Mesela, bu konuyu açmışsın. bu şimdi güzel sözler grubuna mı giriyor yoksa tartışma konusuna mı giriyor anlamadım gerçekten..

Çoğu zaman senin yazdığın yorumları ya da açtığın konulardaki mesajı anlamakta cidden güçlük çekiyorum. biraz daha kaliteli, anlaşılır, seviyeli olmak gerektiği kanaatindeyim..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 20:29   #7
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
yorum yazma konusu tartışma anımsammasın lütfen tabiki dileğen azcıkca eleştiri yazabilir vede o kadar konu acmışımsa gereksiz neden silmiyorlar peki
Alt 04-27-2009, 20:38   #8
Kullanıcı Adı
Feride
Bakın ben sizin iyi niyetinizle alakalı olarak hiç birşey demiyorum. ben sadece bir forum üyesi olarak, bu zamana kadar açtığınız konulardan hareketle, bu düşüncelerimi söyledim.

Forum yönetimine ya da görevlilere ben bir şikayetim olduğunda zaten haber veriyorum. onlarda uygun bulurlarsa gerekeni yapıyorlar. mühim olan her olaya yöneticinin müdahale etmesi değil. biraz da forum üyelerinin otokontrol yöntemiyle kendini denetleyebilmesi..

Örneğin; Türkçemizin düzgün kullanımıyla ilgili de duyurular yapılıyor. e o zaman, aksi halde Türkçe'yi düzgün konuşmayanları forumdan atacak değiller heralde. benim uyarımda bu açıdan oldu. inşeAllah anlatabilmişimdir maruzatımı..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2009, 20:40   #9
Kullanıcı Adı
çilik
Aslında bu akdar büyütmeye gerek yok bence İçinden gelmiş yazmış Delikanlı adam konusunda katılıyorum size gençdadaş
çilik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2009, 11:36   #10
Kullanıcı Adı
DadaşAkp
Alıntı:
çilik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslında bu akdar büyütmeye gerek yok bence İçinden gelmiş yazmış Delikanlı adam konusunda katılıyorum size gençdadaş

teşekkür ederim çilik anlayışlısın diğer arkadaşlarım gibi biri haric

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)