![]() |
#1 |
![]() Delikanlılık Ne Racon Kesmek,
Ne Adam öLdürmek Ne de Haraç Yemektir Delikanlılık Akşam oLunca Evine Ekmek Götürmektir görüşünüz nedir
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gardaşım delikanlılıgın kitabını yeniden mi yazdın
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() delikanlılar yıllardır vardır entellerin hayatı kurumuş delikanlılar herzaman hayatı yepyenidir
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Delikanlı Adam:
Sivriburun ayakkabı, dağnık bir giyiniş, saygısız hareketler, yolda gördüğü bayanlara iğrenç saldırılarda bulunma, kaba kuvvet kullanarak bir yerden rant elde etmeye çalışanlar değildir. Delikanlı Adam: Çevresine ve kendisine saygılı, yardımsever, kendine veya ailesine yapılmasını istemediği saygısızlıkları başkalarınada yapmayan, gerektiğinde susan, gerektiğinde de kendini ve mazlumu koruyandır... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yasin çok tuhaf bir kardeşimizsin...
![]() Konu hakkın da görüşlerimiz olumlu sana katılıyorum Yasin... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Gençdadaşlar, kusura bakma, kalbini kırmak istemem ama seninle ilgili bir takım görüşlerimi yazmadan geçemeyeceğim. bu konuda dahil olmak üzere, okadar gereksiz, anlamsız konular açıyorsun ki, hakikaten incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten şeyler bunlar..
Mesela, bu konuyu açmışsın. bu şimdi güzel sözler grubuna mı giriyor yoksa tartışma konusuna mı giriyor anlamadım gerçekten.. Çoğu zaman senin yazdığın yorumları ya da açtığın konulardaki mesajı anlamakta cidden güçlük çekiyorum. biraz daha kaliteli, anlaşılır, seviyeli olmak gerektiği kanaatindeyim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yorum yazma konusu tartışma anımsammasın lütfen tabiki dileğen azcıkca eleştiri yazabilir vede o kadar konu acmışımsa gereksiz neden silmiyorlar peki
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bakın ben sizin iyi niyetinizle alakalı olarak hiç birşey demiyorum. ben sadece bir forum üyesi olarak, bu zamana kadar açtığınız konulardan hareketle, bu düşüncelerimi söyledim.
Forum yönetimine ya da görevlilere ben bir şikayetim olduğunda zaten haber veriyorum. onlarda uygun bulurlarsa gerekeni yapıyorlar. mühim olan her olaya yöneticinin müdahale etmesi değil. biraz da forum üyelerinin otokontrol yöntemiyle kendini denetleyebilmesi.. Örneğin; Türkçemizin düzgün kullanımıyla ilgili de duyurular yapılıyor. e o zaman, aksi halde Türkçe'yi düzgün konuşmayanları forumdan atacak değiller heralde. benim uyarımda bu açıdan oldu. inşeAllah anlatabilmişimdir maruzatımı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Aslında bu akdar büyütmeye gerek yok bence İçinden gelmiş yazmış Delikanlı adam konusunda katılıyorum size gençdadaş
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |