![]() |
#71 | |
![]() Alıntı:
erbakan hoca d8 kursun sen buna dini siyasete alet ediyor diyorsun baykal da mı d8 kurdu yoksa yoksa sen iftiracımısın erbakan hocanın icraatlarını araştırın baykalın icratını araştırın ve t.erdoğan ın icraatını araştrın bakalım kim kime benziyor Konu aslan1276 tarafından (05-01-2009 Saat 00:04 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#72 | |
![]() Alıntı:
Peki kardeşim size oy verenler niçin veriyorlar bana söylermisin... |
||
![]() |
![]() |
#73 |
![]() Erbakan hoca hiçbir zaman din üzerinden siyaset yapmamıştır. Hakk ile batılı ayırmıştır sadece. Hakk geldi batıl zail oldu mantığı ile siyaset yapmıştır. Sakın beni de Saadet'çi diye nitelendirmeyin. Çok koyu AK Partiliyimdir.
Birde Erbakan Hocayı, Deniz Baykal gibi birisiyle kıyaslamanız çok vahim bir olaydır. Selametle... |
|
![]() |
![]() |
#74 | |
![]() Alıntı:
SÖYLEM BAŞKA EYLEM BAŞKA .SILOGAN BAŞKA YOL BAŞKA .ŞEKİL BAŞKA MUHDEVA BAŞKA .NİYET BAŞKA İSTİKAMET BAŞKA .SEN KERBELA VAKSINI BİLİRMİSİN. CENNETMEKAN ABDULHAMİTİN İSLAM BİRLİĞİ PROJESİVE VARDI VE KUR ANIN EMRİDİR. AB DEĞİL O ZAMAZANIN J.GENC TÜRKLERİ BİRİLERİ GİBİ UÇYORDU SONRA KOCA İMPARATORLUK GİTTİ SON PARÇAYI ÖLÜMÜNE ZOR KURTARDIK SENCE BU YÜZYILIN ÜMMET BİRLİĞİ PROJESİ KİMİN VAR ONA HER TÜRLÜ İFTİRA AŞAĞLAMA TARİZ TAHRİK YARGILAMA KARARTMA SÖZLERİNİ SAPTIRMA YASAKLAMA ALAYA ALMA HARAKETİN BÖLÜNMESİNİ KIŞKIRMA KİMLER TARAFINDAN YAPILIYOR NİÇİN YAPILIYOR BUNLAR SIRADAN OLAYLARMI YAPANLARI KINAMIYORUM ONLAR İNANCINI GEREĞİNİ YAPIYOR İYİDE BİZE NE OLUYOR VE BUNU SONUCUNDA ULKEMİZ EĞER HAYAL EDEBİLİYORSAK BİZİM HAYAL ETDİĞİMİZ YERDE YOKSA BU TEZGAHI KURANLARIN İSTEDİĞİ YERDEMİ |
||
![]() |
![]() |
#75 |
![]() siz köstek olurda cuntayı devirmemize karşı çıkasanız napalım avrupa birliğini bahane ederek özgürlükleri geliştirip öyle cuntayı devirecez....
islam birliğini düşünmediğimizi nerden çıkartıyorsun ahu bi şöyle düşün siz diyorsunuzki akparti dinden soğutuyor(alakası yok) chp diyorki iran olacaz baskıcı islam gelecek(yine alakası yok) bu nasıl iş bana açıklaya bilirmisin? |
|
![]() |
![]() |
#76 | |
![]() Alıntı:
ŞİMDİ ÇALIŞIYORUN ERGENEKON NEDİR NE DEĞİLDİR YAZACAĞIM CHP NİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL |
||
![]() |
![]() |
#77 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#78 |
![]() |
|
![]() |