Alıntı:
FarukARSLAN. Nickli Üyeden Alıntı
Allah Allah..
ABD emperyalist işgalci oluyor da, M.Kemal'in kutladığı İngilizler ne oluyor?
Okşayıcı işgalci mi?
Ortada kuyu var yandan geç.
-
Erdoğan'ın o sözünü desteklerim tabi.
Askerlik yan gelip yatma yeri midir diye soruyorum sana?
Yan gelip yatma yeriyse, Erdoğan'a ne gerek, sorarız büyüklerimize anlatırlar Askerde ne güzel dayak yediklerini.
Yani yan gelip yatma değildir demek oluyor bu.
ŞEHİTLER İÇİN SÖYLEMİŞSE AMENNA diyorum.
O da öyle söylenmemiştir.
Getirin bakalım o konuşmanın tam metnini görelim nerede ne demiştir.
Laf cımbızlamakla siyaset yorumlanmak ne zamanın adeti?
--
Bu ülkeyi yabancıya parsel parsel satan(...)
Satma değil o Özelleştirme.
Hadi söyle bakalım bana, özelleştirmeyen iktidar var mı?
Göster bakalım.
İstiyorsan ben göstereyim sana hangi iktidarın nereleri Özelleştirdiğini.
İstersen Bay Baykal'dan da verelim.
Olur mu?
--
AK Parti şöyle ağlatıyor böyle ağlatıyor BUNLAR "YERLER SOSYAL MESAJINI" kategorisine giriyor.
KİM AĞLATIYOR ANASINI MİLLETİN diye niye lafı çeviriyorsun?
Erdoğan "ananı da al git" dedi diyorsun.
Bende unutma Baykal'da vatandaşın anasını ağlattı diyorum.
Hem de kadın..
Gırtlaklamalar felan..
Hıı
|
''Satmak değil, özelleştirme'' öyle mi? ha hasan kel ha kel hasan. Unutma bu ülkede yabancılar en çok emlak v.s gayri menkul ve taşınmaz malları AKP döneminde almış. Ex Maliye Bakanı Unakıtan'ın lafı değlmiydi ''satareım babalar gibi de satarım'' lafı eslki maliye bakanı'nın lafı idi. Bakalım şimdi Sir Mehmet Şimşek neleri satacak? (Sir = ''Sör'' diye okunur. İngilterede avam kamarasında bulunanlaraverilen bir ünvandır) Mehmet Şimşek neleri satacak. Ayrıca Baykal'ın böyle bir şey yaptığına dair ıspat varmı belge,delil görüntü v.s. var mı yok. Yani iftiradan başka hiç bir şey değil. Ama Erdoğan'ın yaptıklarını bütün medya yayınladı.Ama tabi karikatüristleri bile mahkemeye veren bir Başbakan'ın muhalefetten algıladığı sadece ona muhalefet edenler'in hakaret ettiği mantığı. YSK yasaklamasına rağmen iktidar gücünü kullanıp yasaları çiğneyerek beyaz eşya dağıtan kimdi? Ama ağzınızın payını aldınız o ayrı. Kredi Kartı mağdurlarını samimiyetsiz buluyorduda sokaklarda her köşe başında kredi kartı verilirken aklı nerdeydi başbakan'ın. Mejmleket krızde iken bilmem kaç mılyon avrıo vererekk jet almak hangi aklın işi idi? İngiltere Başkani Blair de alacaktı ama halk ayaklandı diye vazgeçiyor, Belçikada Dışişleri Bakanı tarifeli uçak bulamayıp, jet kiraladı diye halk ayaklanıyor ve istifa ediyor ama Erdoğanb Jet alıyor vay be. Tayyip Erdoğan'ın bir çocuğu bile kenara çekip azarladığını bilmeyen yok. Ama medya karşısında oyuncak dağıtmalar falan. Komik olmayın lütfen.