![]() |
#111 |
![]() türkce ögrende gel hic durma huzur kaciran sahis
|
|
![]() |
![]() |
#112 |
![]() Ölenin arkasından mümkünse iyi konuşulması, iyi değilse konuşulmaması önerilir.
Türkan Saylan'ın hayat tarzı, görüşleri, bazı açıklamaları bizlere hoş gelmiyordu. Siniri bozulanların en başında gelenlerdendim. Ancak bu sinirli halimi kişinin ölümünden sonra sürdürmem mümkün değil. Türkan Saylan Allah katında hesap verecek insan konumuna erişmiştir. Benim onu sorgulamam, şunu yaptı, bunu yaptı demem bize ve bana yakışmaz. Bize göre kötü olan insanlar, herkese göre kötü olmayabilir. Bu hassasiyeti göz önünde bulundurarak konuşmakta fayda var. Allah Rahmet Eylesin demek bizim için en hayırlısı olur. Bir insandan bir insana, hele ki kötü bildiğimiz bir insana rahmet dilemek bize sevap kazandıracaktır. Unutulmamalı; Ölüm gerçekten çok acı. Sevdiğini, seni seveni kaybetmenin acısı kadar büyük bir şey olamaz. Hiç sevmesekte ölümün gerçekçiliği içimizi sızlatıyor. Allah Rahmet Eylesin diyorum. Konu ultrAstribun tarafından (05-19-2009 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#113 | |
![]() Alıntı:
Canım kardeşim bende şunu söylemek istiyorum düşüncene saygı duyuyorum fakat, ALLAH c.c sevmeyen insanı ben hiç sevmem ölenin arkasındanda konuşmam ve rahmet,te dilemem, zira ALLAH c.c ayetlerini inkar eden bir insanında ALLAH c.c rahmetinede nail olmasını asla istemem... |
||
![]() |
![]() |
#114 |
![]() aynen
|
|
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Kafirlere Rahmet dilemeyiniz Türkan saylan kafirdir ALLAH ın ayetlerini inkar etmiştir Tümden inanmamıştır İşine gelene inanmış işine gelmeyen inanmamıştır.
|
|
![]() |
![]() |
#116 |
![]() AYNEN DİNİMİ YOK SAYAN BİR İNSANA BENDE SAYGI GÖSTERMEM...NE DARBECİ NE ŞERİATCIYMIŞ.HADİ ORADAN KADIN HER TÜRLÜ YOLU DENİYOR AK PARTİYİ İNDİRMEK İÇİN.
|
|
![]() |
![]() |
#117 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#118 |
![]() |
|