![]() |
#141 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#142 |
![]() canım kardeşim çydd savunan namertir çydd çagdısı bir ne idügü belirsiz dernek asla savunmam
Konu sevgisacan tarafından (05-19-2009 Saat 23:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#143 |
![]() Dünya bir misyonerden kurtulmuş oldu.MİT'in ve Genelkurmay'ın raporlarında misyoner olduğu belirtilmişti.Misyoner acı çeke çeke öldü o da ayrı mesele. |
|
![]() |
![]() |
#144 |
![]() |
|
![]() |
#145 |
![]() Atatürkçüyüm ama kemalist degilim !
Milliyetçiyim ama kafatasi irkçisi degilim ! Muhafazakarim ama seriatçi degilim ! kisacasi ben AKPARTI liyim ne kadar Kemalist varsa canlari cehenneme , Atatürkü siyasete alet edenlere lanetler olsun ! |
|
![]() |
![]() |
#146 |
![]() +1 aynen bende senin gibiyim. ;)
|
|
![]() |
![]() |
#147 |
![]() Neler saçmalıyorsun yahu?Neyin ne olduğunu Allah bilir."Dinsiz." kelimesini sakın kullanma.Belki arkadaş başka bir dindendir, belki de dinsizdir.Bizi ilgilendirmez.
Hz.Muhammed der ki: "Birine kâfir demeden önce iyi düşünün.Eğer kâfir değilse siz günaha girersiniz." --------------------------------------------------------------------------------------------------- Sonuna kadar Atatürkçüyüm.Gerçek Atatürkçülükten bahsediyorum. |
|
![]() |
![]() |
#148 | |
![]() Alıntı:
bunu eklemeyi unutmuşsun.... |
||
![]() |
![]() |
#149 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#150 |
![]() Konuyu çok uzattık...
Öldü işte Allah rahmet eylesin diyor konumuzu kilitliyorum... Konu Yıldırım tarafından (05-20-2009 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|