|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() neyse benim çıkmam lazım ama bu konuda lütfen bir hocaya bir alime danışın...sizin için daha iyi olur..
ben babamdan öğrendiklerim dışında konuşamıyorum... babam imam ama bu kadar öğrenebildik... ![]() feridenin dediği bir sözü çok beğendim... inandıklarımız gibi yaşamayınca.....yaşadığımız gibi düşünmeye başladık... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bunu söylememek isterdim ALLAH c.c affetsin, zira böbürlenmek veya gururlanmak olsun diye söylemiyorum ALLAH c.c benim içimdekini benden daha iyi biliyor. Çoğu insan kulağında kulaklık ile müzik dinlerken ben Kuran-ı kerim mealini dinlerim ve bütün bir gün bu böyledir, Kuran-ı Kerim,in içindekilerinin çoğunu bilirim fakat tek zaafım ayetlerin yerlerini şaşırmaktır,onlarıda aşacağım ALLAH c.c izni ile ve bu tür konularda çok araştırmacı bir kişiliğe sahip olduğum için bildiklerimi her zaman yazarım zira öğrendiğim ve sorduğum insanlar çok bilgili öğretim görevlileridir hatta içlerinde yakında DOÇ. ünvanı alacak bir abimde var. Bu sebepten bilmediğim bir konuda atmayı bırak fikir dahi yürütmem emin ol canım ablam ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ,,,,,,,,,,,,,,,,
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ümmü_Seleme krdeşim bu konudaki düşüncemi zati belirttim fakat dikkatli okumamışsın ![]() Burada maddelere takılmamak lazım maddenin ne amaç içerisinde kullanıldığı önemli ve bu amaçta kullanım şekline göre manayı doğururki buda nefisi ortaya çıkarır... Amel vardır birde Salih amel vardır canım kardeşim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|