AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.



 
Stil
Seçenekler
 
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 09-20-2009, 20:39   #17
Kullanıcı Adı
Berr Ak
Standart
Alıntı:
Marlon3535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sanırım Ak Parti'nin, musevilerin ve dinsizlerin de partisi olduğunu yazmayı unutmuşsunuz.
Doğru, unutmuşum
Alıntı:
Marlon3535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazdıklarınıza katılıyorum. Görülen o ki, çoğunluk da katılıyor.
Öyleyse gelin bu sayfalardan başlayarak, oluşan yanlış kanaati değiştirelim.
Dindar ve milliyetçi bir söylemin bu sayfalarda ağırlık koymasına izin vermeyelim.
Bu düşünce çok hoşuma gitti biliyor musunuz.Daha evvel de söyledğim gibi bu site misyonunun farkına varmalıdır.Forumdan ziyade" selametin evi"ne benzetiyorum ben yine kimse kusura bakmasın. burada sürekli bir şeyleri eleştiren olarak tanınıyorum fakat inanın bu ak partinin geleceği içindir.Ben meseleleri sorgulamadan amenna diyen yapıda biri değilim, sorgularım, eleştirel yaklaştığım zaman sonuca ulaşırım.
Yine söyledğiniz gibi aşırı milliyetçi söylemlerle de karşılaşabiliyoruz fakat bunun tehlikeli boyutta olmadığını düşünüyorum.Demokratik açılımla beraber ak parti seçmeni de bu konuda daha duyarlı olmaya başlamıştır.

Alıntı:
Marlon3535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İzmir seçimleri yapılırken, "inşallah bu sayfaları İzmir'li okumuyordur" diye düşünmüştüm... Çünkü yazılanlar, Onların kaygılarına hak veren bir görünümdeydi. Sonuç değişmedi, Onca saha çalışmasına rağmen, İzmir'de seçim açık farkla kaybedildi.
Kıyı kesimlerden bu yüzden ben de başarılı olamadığımız inancındayım.o imaj hala kıyıda hüküm sürüyor çünkü.
Alıntı:
Marlon3535 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşte Türkiye'nin partisi olmak böyle birşey. Hayata sadece bulunduğumuz yerdeki kişilerin beğenisiyle bakıp , politika yaparsak, bu geneli kapsamayacaktır.
Şimdi size, biz İzmir'de seçimi, Ankara ve İstanbul'un politikası yüzünden kaybettik desem...
İletişim çağında, Ankara'lı partili başkanın hatası da, Ak parti ye çıkarılıyor.
Selamlarımla.
İzmir'de kaybetmek bende şok etkisi yarattı, itiraf edeyim.Çünkü belediyenin "su"sorunu halkı çileden çıkardı diye bir görüntü vardı medyada.Ancak belediye seçimlerinde yine insan kaynaklı oylar oynar fakat bizim ülkemizde"erdoğan etkisi" vardır.Malatya!da kesinlikle akparti kaybedecek derken, erdoğan geldi ve insanlar birden fikir değiştirdi.Ancak kıyı bu noktada daha hassas, belki de haklısınız.
Alıntı:
AK_Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Biz bazıları bizi beğensin diye kendimizi değiştiremeyiz, oy verecek böyle oy versin. Türkiyede çoğunluk AK Partili, yani bizim yaptıklarımız normal olan, asıl o "İzmirli" dediğiniz kişiler kendilerini değiştirmeli
Böyle bir söylem olur mu allah aşkına!Sorarım vicdanınıza, aklınıza; insanlara dikte ettirmek istediğiniz şey nedir?Sizlerin demokrasi anlayışı bu olsa bile ak partinin böyle değildir.Akparti geniş tabanlıdır, kimseyi değiştirmeye çalışmaz!İnsanları olduğu gibi kabul eder ki öyle olmalıdır!Tek tip insan profili bu ülkeye zarar verir.Bu ülkede iyi ki izmirliler var diyorum!
Berr Ak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
 

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
akparti, din


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi