AK Gençliğin Buluşma Noktası

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 09-26-2009, 19:53   #1
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İşinize gelince saptırma mı oluyor?
BELGE İSTEDİK BELGE!!
Yasayı elbette mgk yapamaz..Eee o yapamadığı için tbbmnin başına,YANİ BAŞBAKANA YAPTIRMADI MI?
Her şey ortada ne saptırmasından söz ediyorsunuz??

ERBAKAN KENDİ İMZALADIĞI BELGEDEN SORUMLU DEĞİLDİR DİYORSANIZ AÇIKÇA SÖYLÜYORUM DİLER HAKARET OLARAK ALIN AMA BENCE AKLİ DENGENİZ SİYASET YAPMAYA MÜSAİT DEĞİL..

İNSAN KENDİ İMZALADIĞI BELGEDEN SORUMLU OLMAZ MI? O KENDİ İMZALADIĞI BELGEDEN SORUMLU DEĞİLSE O ZAMAN BEN SORUMLUYUM DİMİ..? (:

KAPI GİBİ DEVLET BELGESİ ÖNLERİNDE HALA O SORUMLU DEĞİL DİYORLAR YA! PİŞKİNLİK BU OLSA GEREK! HAKİKATEN PESS!
bu belge kanun değil bir şey değil yahu. kanunu meclis yapar. hükümet uygular . evet sizde yazdınız aynısını. erbakan hoca zamanında meclisten bu yönde çıkmış karar yok. hükümetin böyle bir uygulaması yok.
attığı imzadan sorumludur tabi. biz ne yadık yapmadıklarından sorumlu değildir dedik. onu bahane ederek başkalarının yaptıklarından onu sorumlu tutamazsınız dedik.
çıkmam lazım, aynı şeyleri yazmazsanız devam ederim gelince.

mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-26-2009, 20:02   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bu belge kanun değil bir şey değil yahu. kanunu meclis yapar. hükümet uygular . evet sizde yazdınız aynısını. erbakan hoca zamanında meclisten bu yönde çıkmış karar yok. hükümetin böyle bir uygulaması yok..

Gidin hukuk öğrenin öyle gelin dava savunmaya! KANUNU DİLERSE BİR İMZASIYLA BAŞBAKANDA YAPAR!
O KURULUN KURULMASI İÇİN SADECE TEK KİŞİNİN ONAYI GEREKİYORDU! ODA BAŞBAKANDI! VE BAŞBAKAN ERBAKAN BUNU YAPTI! KAPI GİBİ BELGEYİ HALA YOK SAYIYORSANIZ!NEYE DAYANARAK YAPIYORSUNUZ! SIKIYORSA BUYRUN SİZDE BELGELEYİN DİYORUZ!

Alıntı:
attığı imzadan sorumludur tabi. biz ne yadık yapmadıklarından sorumlu değildir dedik. onu bahane ederek başkalarının yaptıklarından onu sorumlu tutamazsınız dedik.
çıkmam lazım, aynı şeyleri yazmazsanız devam ederim gelince.

AMAN AMAN..OY OY OY OYY.. Sap'ların bahanesi her daim müşterek her halde! Kim sıkışsa çıkmam lazım sonra konuşalım diyor.. Olur muhterem randevu defterinize bakın siz..Biz 24 saat açığız! ;)

Aynı şeyler zorunuzda gitse son raddeye kadar devam! Biz davamızı ölene kadar tekrar eder,yinede bıkmayız rahat olun!Bu nedenle üzgünüm!Ben davamın papağanıyım!

Alt 09-26-2009, 20:27   #3
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
Gidin hukuk öğrenin öyle gelin dava savunmaya! KANUNU DİLERSE BİR İMZASIYLA BAŞBAKANDA YAPAR!
O KURULUN KURULMASI İÇİN SADECE TEK KİŞİNİN ONAYI GEREKİYORDU! ODA BAŞBAKANDI! VE BAŞBAKAN ERBAKAN BUNU YAPTI! KAPI GİBİ BELGEYİ HALA YOK SAYIYORSANIZ!NEYE DAYANARAK YAPIYORSUNUZ! SIKIYORSA BUYRUN SİZDE BELGELEYİN DİYORUZ!

AMAN AMAN..OY OY OY OYY.. Sap'ların bahanesi her daim müşterek her halde! Kim sıkışsa çıkmam lazım sonra konuşalım diyor.. Olur muhterem randevu defterinize bakın siz..Biz 24 saat açığız! ;)

Aynı şeyler zorunuzda gitse son raddeye kadar devam! Biz davamızı ölene kadar tekrar eder,yinede bıkmayız rahat olun!Bu nedenle üzgünüm!Ben davamın papağanıyım!

ee şimdi buradayım n'olcak o son cümleleriniz. sıkışınca mı? çıkma sebebimi yazarsam dini siyasete alet ettiğimi söylersiniz.

o gösterdiğiz bir kanun değil. kanunu erbakan hocamız da bir imzayla çıkarır demişsiniz ya . her kanunun belgeside olur onu gösterin.

bu belge bir kanun değil sizde biliyorsunuz. bu belgeye dayanılarak bir kanun çıkarılmadı. hiçbir okul , kuran kursu kapatılmadı, hiçbir şey yapılmadı hocamız döneminde.
Alt 09-26-2009, 21:53   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Alıntı:
ee şimdi buradayım n'olcak o son cümleleriniz. sıkışınca mı? çıkma sebebimi yazarsam dini siyasete alet ettiğimi söylersiniz.

o gösterdiğiz bir kanun değil. kanunu erbakan hocamız da bir imzayla çıkarır demişsiniz ya . her kanunun belgeside olur onu gösterin.

bu belge bir kanun değil sizde biliyorsunuz. bu belgeye dayanılarak bir kanun çıkarılmadı. hiçbir okul , kuran kursu kapatılmadı, hiçbir şey yapılmadı hocamız döneminde.
Demek yasal değil öyle mi? Baak seen..Şimdi görücez yasal mı değil mi? Buyurun morarmaya!!!ALIŞTINIZ MORARTILMAYA!

Başbakanlığın takibi altında olan bir kuruldur irtica kurulu!
Yani yasaldır!Yani ona dayanarak ''dini söylem ve eylemde bulunanlar'' o kurul kararı ile pekala içeri tıkılabilir!

Bu kurul sadece din açısından değil siyasi tehlike arz eden irticai eylemleride kapsar..Bakın 28 şubat sonrasındaki darbeden sonra bu belge sayesinde adım atılmış ve İRTİCA YASALARI ÇIKARTILMIŞTIR! Siz yasalaştırılmadı diyorsunuz buyrun maddelerle KANITI!

Konu 28 Şubat 1997'de Milli Güvenlik Kurulu'nda görüşülerek bir dizi karar alındı. Alınan kararların takip ve koordinesi amacıyla 28 Kasım 1997 tarihinde Başbakanlık'ta bir uygulama ve takip koordinasyon kurulu oluşturuldu.

Bu kurul halen irticai faaliyeti takip ve kontrolde en etkili kurumdur.

" Bu kurul tarafından irtica ile mücadelede tespit edilen mevzuat eksikliğinin giderilmesi için 16 adet yasa tasarısı hazırlanmış ve Meclis'e sevk edilmiştir. Bunlar arasında
Anayasanın laiklik ilkesinin korunması için TCK'nin ilgili maddelerinin değiştirilmesi, irticai faaliyetlere bulaşan devlet memurlarının memurluktan uzaklaştırılması vardır.

* Bunlardan devlet memurlarının görevlerine son verilmesi ve irticai faaliyetlerde bulunan kamu işçilerinin iş aktinin feshi henüz yasallaşmamıştır.

• İrtica ile mücadelenin başarıyla yürütülmesi için cumhuriyetin niteliklerinden herhangi birini değiştirmeye çalışanların görevlerine son verilmesi, Milli Güvenlik Kurulu’nun 406 sayılı kararı uyarınca irtica ile mücadele stratejisi ile yarım kalan diğer mevzuat çalışmalarının tamamlanması, vatandaşlardan yasadışı para toplanmasının önlenmesi, sermaye piyasası sistemi dışındaki işlemlerin önlenmesi kaçınılmazdır.

Alın size KANIT!
Hani yasal değildi? Tam 16 adet maddesi bile var yasanın..! Erbakan2ın imzaladığı belgenin maddeleri bunlar efendii!! Var mı daha sözün? Kaldı mı kıvırmadık yer?

Ama şimdiki hükümet ne yaptı onuda öğrenmek istersiniz siz..

2002deki YAŞ toplantısında Abdullah Gül ordudan irticai eylem üzünden atılanalrın listeisni gördü..

''Disiplinsizlik gerekçesiyle TSK ile ilişkisi kesilen personelin tamamının irticai faaliyetler nedeniyle ordudan atıldığı öğrenildi. İlişiği kesilenlerin 4’ünün astsubay, 3’ünün de subay olduğu kaydedildi. İhraç edilen subaylardan en yüksek rütbelisinin yüzbaşı olduğu bildirildi.”

Evet..Peki bundan sonra ne oldu?

Başbakan Gül ve Milli Savunma Bakanı (MSB) Vecdi Gönül ordudan atılmalara şerh koymuşlardı.(Yani durdurmuşlardı)
Bu bir ilkti.

Peki bundan sonra iki taraf arasındaki yorumlara bakalım

Asker: İlk golü yedik;

AK Parti saflarında, Meclis koridorlarında da şu konuşuluyordu:

“İyi başladık.. REFAHYOL gibi olmayacağını gösterdik.”

AK Parti’nin şerhine sert tepki
Genelkurmay Başkanı Org. Hilmi Özkök, hükümetin bu adımından duyduğu rahatsızlığı 8 Ocak 2003’te düzenlediği basın kokteylindeki konuşmasında net biçimde vurguladı.

http://www.haberinsitesi.com/yazar_mustafabalbay_2.htm

Bunlar hiç birşey değil.. Sen git birde 2002 yaş toplantısı manşetlerine bak!
ÖĞRENDE GELL!! Bilmeden emeden ''yoktur'' diyip sonrasında morarmayın böyle..

Alt 09-26-2009, 22:48   #5
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
Konu 28 Şubat 1997'de Milli Güvenlik Kurulu'nda görüşülerek bir dizi karar alındı. Alınan kararların takip ve koordinesi amacıyla 28 Kasım 1997 tarihinde Başbakanlık'ta bir uygulama ve takip koordinasyon kurulu oluşturuldu.

Bu kurul halen irticai faaliyeti takip ve kontrolde en etkili kurumdur.

" Bu kurul tarafından irtica ile mücadelede tespit edilen mevzuat eksikliğinin giderilmesi için 16 adet yasa tasarısı hazırlanmış ve Meclis'e sevk edilmiştir. Bunlar arasında
Anayasanın laiklik ilkesinin korunması için TCK'nin ilgili maddelerinin değiştirilmesi, irticai faaliyetlere bulaşan devlet memurlarının memurluktan uzaklaştırılması vardır.

sizin algılamanız yüksek, umarım tekrar etmek zorunda kalmam.
ne yazmışsınız;28 Kasım 1997 tarihinde Başbakanlık'ta bir uygulama ve takip koordinasyon kurulu oluşturuldu.

gerisi almıyorum çünkü gereksiz.

size şunu soruyorum sadece bu yukarıdaverdiğiniz tarihte hükümette kim vardı? doğal olarak bu tarihte kurulan kurulun aldığı kararlar hangi başbakan zamanında alınmış oldu.

cevabı veriyim fazla aramayım o tarihte başbakanlıkta Erbakan hocamız yoktu. erbakan hükümeti 28.06.1996-30.06.1997 tarihleri arasında iktidardı.

yani o kanunlardan sorumlu tutamazsınız.

Alıntı:

Size erbakanın irticayla mücadele belgesini koydum,o sorumlu değil dediniz..Eee imzası var dedim olsun sonuçta meclisten geçmemiş bir yasal kurul dedniz..Eee size 16 maddelik yasayı gösterdim,yasal kurum dedim kanıtladım! Hala diretiyorsunuz!Eee bu apaçık kıvırdığınızı gösteriyor!SIKIŞTINIZ KIVIRIN!

imzası olan belgeden sorumlu tabiki. hocamız bahane edilerek kendisinden sonra yapılanlardan onu sorumlu tutamazsınız dedik. sizde çok iyi anlıyorsunuzda işinize gelmiyor.

Konu mücahid55 tarafından (09-26-2009 Saat 22:52 ) değiştirilmiştir..
Alt 09-26-2009, 23:25   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
DARBE BELGEYLE OLMADI!

Darbeyi aslında kendisi yaptı N.E'nin Duygu..
Hani övünürler ya memura vs yaptıkları zamlarla (tabii enflasyonu %80lere vurdurarak, bilgisizce verdiklerinden bi cebe koyup bi cebpten aldılar o ayrı) ASKERİ BESLEDİLER..

ŞURAYA BAK, GARİBİM MUHSİN YAZICIOĞLU NEYE İSYAN EDİYOR..

BEN DUYMADIM YADA BİLMİYORUM BAŞKA "ASKERE %70 MAAŞ ZAMMI YAPAN BİR KAFA"
İte altta verdiğim; bu MGK'dan bacakları titreyen insanın askeri beslemesi sonucu (...)

( link: http://www.milliyet.com.tr/1997/01/0...et/yazici.html)

VEE İŞTE O BESLEDİKLERİ, ZAMLADIKLARI ORDUNUN BAŞI, BAKIN YİNE REFAH YOL İKTİDARI ZAMANINDA NASIL BİR DEMÇ VERİYOR:

LİNK: http://www.milliyet.com.tr/1997/02/27/dunya/israil.html

İsrail israil diye şimdi ağlıyorsunuz, BAKIN BUNLARLA ANLAŞMALARIMIZIN EBEDİ OLMASI İÇİN TEMELLER SENİN ZAMAANINDA ATILMIŞ ERBAKAN NİYE MANİ OLMADIN, NİYE KARŞI ÇIKAMADIN, NİYE LAF EDEMEDİN HE..

Neredeydiniz canlarım, ballarım SaP'larım heee ??!!..

Konu FarukARSLAN. tarafından (09-26-2009 Saat 23:28 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
erbakan ve susmak

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)