|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ne oluyor arkadaşlar.? Siz niçin yazdıklarımı üzerinize alıyorsunuz? Benim kişi veya kişilerle bir alıp veremediğim olmaz. Benim sistemin çarpıklığıyla işim olur. Dolayısıyla sistemi eleştiriyorum ben burada. Olay bu kadar basit. Ben sistemin çarpıklığına, zihniyetine değinerek yorumlarımı yazıyorum. Sen Türk'sün, Türklüğünle övün buna kim rahatsız oluyor? Ancak dağlara taşlara, sağa sola asılan, yazılan "Ne Mutlu Türküm" diyene sözü neyin nesi oluyor? Maksat nedir? Amaç nedir? Cevabı çoook basit; asimilasyon..! Ne yani ben "Türküm" demesem mutsuz mu olacam.? Kimliğimi ne yapacaksınız? Hayırdır? Merak etmeyin, ayrımcı değilim. Asıl ayrımcıların kim olduğu birilerince zaten biliniyor. Konuyu da kimse başka taraflara çekmesin. Selametle...
![]() Konu Yalçın KARACA tarafından (10-10-2009 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Sizin yazdıklarınızı kişisel algıladığımı nereden çıkardınız onuda anlamış değilim. Merak etmesi gereken ben değilim sizsiniz. Benim hiç bir kaygım yok kaygısı olanlarıda herkes biliyor. Konu da olması gereken tarafa doğru gidiyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|