![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
"Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olduğunu kabul edenlerin,Türk Bayrağı altında yaşamayı kabul edenlerin bununla beraber Benim çocuğumun Türk olmadığı halde ilkokulda Türküm diye bağıttırılmasına karşıyım" Konuyu saptırmaya gerek yok çoluk çocuktan değil Türkiyenin gerçek bir sorunundan bahsediyoruz ![]() Sen istemiyor olabilirsin bende istiyorum zaten onun için tartışıyoruz değilmi ![]() Sorunlar tartışarak çözülür ben kendi fikrimi sana ve senin gibi düşünenlere zorla dikta etmeye çalışmıyorum sen fikrini söylüyorsan benimde söylemeye hakkım var bunda bir eşitsiklik göremiyorum... Kürtler doğuda,lazlar karadeniz'de kendi ırklarını kimden gizleyecek zaten orada çoğunlukta değilmiler..? Bakın Balıkesirin Kemalpaşa ismin'de bir ilçesi var bilmem duydunuzmu orada ki kürtler yakın bir zamanda ilçeden tekme tokat kovuldu işte ben o Kürtlerden bahsediyorum artık orada bir Kürdün korkmadan ben kürdüm diyebileceğine inanıyormusunuz ![]() (Şu kız alma verme cümlesine de ayrıca uyuz oluyorum, ama usulen kullanıcam. Erkek alınıyor Erkek veriliyor dense ne olur sanki ![]() Bence "alma-verme" yerine "istemek" kullanılsa ve hem erkek hemde kadın için kullanılsa bir sakınca olmaz iki tarafada haksızlık olmasın ![]() İkinci defa beni bölücülükle suçluyorsunuz bilmiyorum ama bu tabirleri neden ben kullanamıyorum... Neyi desteklediğim gayet açık hiç olmazsa doğunun dağına,taşına "Ne mutlu Türküm diyene" yerine "Türkiye halkı kardeştir" gibisinden sloganlar yazılsa bunun faydasını görmezmiyiz diyorum... Ve buna neden bu denli karşı çıkıldığını anlamak bana bir hayli zor geliyor nedir yani bu yazılsa Türklüğümüzden bir şeyler mi eksilecek..? "Ne mutlu Türküm diyene" diye haykıracaksanız sizde açılıma daha en başında bir darbe vuruyorsunuz o zaman adam der "Bunu söylemek içinmi açılım yaptınız sağol ben demiyeceğim çünkü Türk değilim ![]() Onlara kimse desin demiyorsa "di-ye-ne"'yi nasıl açıklayacaz..? Bende bütün yorumlarım'da birlik beraberlik dedim eğer öyle olmasaydı Kürt kökenli arkadaşlar yorumlarıma karşı çıkarlardı ama nedese seninkilere karşı çıkıyorlar (: Konu depare tarafından (10-11-2009 Saat 15:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|