|
![]() |
#1 |
![]() Demokratik Açlımın, Forumumuzda daha aktif bir beyin fırtınasına dönüştürülmesi İçin Objektif arkadaşımızın açtığı -Kürt açılımı neler getirecek- konusu ile Asi_isyankar'ın -Kürt açılımı 2009- ve -Demokratik açılım 2009- konuları birleştirilmiş, yeni konu sabitlenmiştir.
Mirlik Birlik Projesi, malum talihsiz olaylar neticesinde sekteye uğramış olsa da kaldığı yerden devam etmektedir ve edecektir çünkü Türkiye Bu Kaybıyla Geleceğe Yürüyemez.. Siz Başbakan'ın yerinde olsaydınız süreci nasıl sürdürürdünüz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Ancak ben onun yerinde olsaydım soğukkanlılıkla bu süreci yürütürdüm. Kendisi de soğukkanlılıkla yürütüyor farkındayım. Süreci daha çok hızlandırmaya çalışırdım. DTP ile tekrar oturup konuşurdum. Gelen PKK'lılar için bir daha öyle manzaraların yaşanmaması için. Tabiki yapılması gereken çok şey var ancak MHP'nin AKP'yi Yüce Divan'la tehdit etmesi düşündürücüdür. Bence bu sorunu çözüp yüce divana da gidebilirler, ancak sonrasında PKK tekrar dağa çıkarttırılabilir ![]() Her neyse; Alahha Başbakan'ın yar ve yardımcısı olsun... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|