|
![]() |
#1 |
![]() Çok uyuyan, çok uzun yaşar, unutma,
teknolojik gelişmeleri görebilmenin bir yolu da uzun yaşamaktır. Uyku, bedenin tamir işlevi için gereklidir. Birisinin uykusunu engelleyerek, onu öldürmek mümkündür... Uyku sırasında, vücudda, tüm biyolojik faaliyetler yavaşlar. Bir çeşit freeze gibi... Yani, zaman akışı yavaşlar.. Uyuduğun saatler, kesin kazancındır. UYKU DEMEK HAYAT DEMEK!!!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Hay Allah razı olsun
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Çok uykuyu sevipte ........ Çok uyuyanlara da nasihatler varmı acaba ..... Biri bana bu konusunda nasihat versin ..... ![]() Konu için teşekürler kardeşim.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İlkokuldan buyana yatmayı,uyunayı öğrettiler zaten topluma.Onun için türk milletinde uykuyla ilgili bir sıkıntı yoktur.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tabi uyumaktan ne kastedildigini iyi kavramali; insan'a günde 4-5 saat uyku yetiyor... Sanirim bizler bu siniri fazlasiyla asiyoruz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Evet katılıyorum. Geceleri fazlasıyla eksi yönde bu sınırı aşıp sabahlara kadar uykusuz kalıp teknolojnin esiri oluyoruz. Sonrada gündüz uykusu gece uykusunun yerini tutmadığı için saatlerce uyuyup uykumuzu almaya çalışıyoruz ama nafile. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() =) 3 4 saat uyuyorum hafta içi .. hafta sonu ile hesaplayınca 6 saat oluyor inşAllah normaldir =)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() ben uyudum mu bomba atsalar uyanmam uykusuz kalmayı sevmem ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() =) daha fazla uyumam için hafta içi ders ve staj saatlerini bir iki saat ileri atmaları lazım.. Burdan Rektörlüge sesleniyorum.. Sayın Darbeci Ergenekoncu rektör'üm şu konuyu okuyun Sağlık bilimleri Fak. ögrencilerinin düştügü durumu görün =) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|