|
![]() |
#1 |
![]() Hala kocaman diyorsunuz yahu...
Küçüücük ve normal şartlarda görülmesi imkansız birşey... Yanlış anladığınız birşey var, ben Samanyolunu falan savunmuyorum. Sadece Milli Görüşçülerin kendisinden olmayan ve kendisine destek vermeyenlerin yaptıklarına neden bu kadar çok ve adeta kin kusar gibi tepki vermelerine anlam veremiyorum. Aynılarını sizde yapıyorsunuz, sizden olmayanlar için... Tuncay Özkan' ı evine alarak röportaj verip, röportaj sırasındada Tuncay Özkan' a siz bu meleketin yetişitrdiği ender aydınlardan birisiniz diyen bizdik değil mi Sayın Elif Zeynep. İktidarın hatalarına Tuncay Özkanla kolkolamı larşı çıkıyorsunuz. Ama düşmanımın düşmanı dostumudr demi. İstersde din düşmanı olsun... Ben ne konuştuğumu çok iyi biliyorum, bana had bildirmeye çalışmakda sizin haddiniz değil... Beni Milli Görüş forumlarına girip Ak Parti ve bizim hakkımızda edilen lafları buraya taşımak zorunda bırakmayın. Biz sütten çıkmış ak kaşık değiliz ama sizin yanınızda ve bu konularda sütten çıkmış ak kaşık sayılırız...
![]() |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Ben stvnin o programındaki saadet plakatine kocaman demedim ki ![]() Parti gözlüğünü çıkarıp yazımı tekrar okuyun: Alıntı:
Ufak diye savunmayın: SİNEK UFAKTIR AMA MİDE BULANDIRIR. Bunu yazdım diye samanyolu tvyi tamamen eleştiriyor dışlıyor değilim, benim evimde en çok izlenen kanal stvdir. ama bu stvnin hatasını görmezden gelmemize sebep değildir. Babamız da hata etse parti gözlüğünü çıkarıp hatadır diyebilmeliyiz. Konumuz milli görüş forumlarında size yapılan hakaret mi? yoksa stvnin yanlışımı? Eğer milli görüş forumlarında vs.vs.size yapılan hakaret konusu açarsanız orda da kim hakaret ediyorsa onun yanlış yaptığını söylerim. benim için yanlış yapanın partisi, forumu, pırtısı hiç mühim değildir, yanlış yanlıştır, doğru doğrudur. Çünkü ben yakın gözlüğü kullanıyorum, partici gözlüğü değil! |
|||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|