![]() |
#81 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
#82 |
![]() Ben haberin yalan olduğunu susurlukla alakalı birşey yapmadığınızı belirten fikri sağların yorumunu yazdım.Müfteridir inanmam yazdınız.Bülent arınçınkini verdim itibar ederim ama öyle değildir yazdınız ve olayı birden müfteridir değildir zeminine çektiniz.
|
|
![]() |
#83 |
![]() Hepde aynı bahane biz bir sene kaldık, bir sende ancak bunları yapabildik. Daha dik durabilse idiniz, komutanlarla rakı masasına oturmasa idiniz. Koalisyon ortaklarınıza güven verebilse idiniz dik duruşunuz ile. İki palet sesinden ürkmese idiniz. Bir seneden daha fazla kalabilirdiniz...
Sizden daha fazla baskı gördük ama dik durduk, boyun eğmedik ve hala duradayız. Hiç hoşunuza gitmiyor ama burada olmayada devam edeceğiz... Belki yakında bize yine bir kapatma davası açarlar ve siz yine dua etmeye başlarsınız inşallah kapatılırlar diye ama biz bu dil duruşumuzla devam ettiğimiz sürece Allah' tan başka kimse kapatamaz bu partiyi... |
|
![]() |
#84 | |
![]() Alıntı:
MİLLİ GÖRÜŞCÜ ARKADAŞLAR: Bu yazıyı yazabilen birisiyle tartışmanın anlamı ve gereği de yoktur. Adam koalisyon hükümeti ile milletin tek başına anayasayı bile değiştirme yetkisi verdiği bir iktidarı bir tutabiliyor!! Bakanları şarap içen bir hükümetin yandaşı rakı masasına oturmasaydınız diyebiliyor!! İki palet sesinden ürkmeseydiniz diyebiliyor, hükümetin o iki palet sesinden taaaaaa aylar sonra düştüğünü, aylarca devam ettiğini, hükümetin de refah partisi tarafından değil köşkte oturan BİR MASON tarafından düşürüldüğnü bile bilmiyor! Hatta hiç utanmadan parti kapatılırsa sevinirsiniz, dua edersiniz diyebiliyor, demek ki bu utanmaz refah partisinin kapatılması için dua etmiş ki herkesi kendisi gibi sanıyor! boşverin konuşsun dursun! Cevap vermeye değmez!!!!! |
||
![]() |
![]() |
#85 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#86 | |
![]() Alıntı:
" Sizden daha çok baskı gördük " derken, Efendi, ABD'den alkış alan biz miyiz siz mi ? Yahudi Cesaret Ödülümüzde yok sizin gibi ! Öyleyse , biz dik durmasaydık zaten hükümetimiz 1 seneden çok sürerdi ; Şubat tüm müslümanlara darbeyi indirmiştir; bunun seni beni mi olur ; her şekilde en çok biz mağdur edildik .. Olayları iyi analiz ediniz, siyonizm'in en çok odaklandığı lider Erbakan Hocam'dan başkası değildir; çünkü Avrupa değil, İslâm birliğine yönelmiştir.. Zaten herkes anladı Hocamızın tarihi misyonunu, bir siz anlayamadınız ya, helal olsun. |
||
![]() |
![]() |
#87 |
![]() Utanmaz olan sensin, büyüksün dedim, saygı göstereyim dedim... Ama anlıyorum ki haketmiyorsun. Yaptığınız hatalar yüzünüze vurulunca nasılda kudurmuş gibi azıp hakaretler etmeye başlıyorsunuz değil mi...
Sayın Redyellow benim ağzımı açtırmayın, rica ediyorum... Ayrıca Ak Partinin tek başına anayasayı değiştirme yetkisi yoktur. 367 milletvekili şart. Boş konuşmayın... Bizim bakanımız kendi isteğiyle davette şarap içmiştir. Ama siz komutanların korkusuna onların rakı masasına oturmuştunuz. Ayrıca biz sizin gibi her alanda dini ritüllere dayalı konuşmuyoruz. Dini konularda bu kadar hassas olduğunu söyleyen bir camianın başının rakı masasına oturnası ile bizim bakanımızın şarap içmesini bir tutamazsın... Ben hiç bir zaman Refah PArtisinin kapatılmasını istemedim ki zaten Ak PArtiden önce ailece milli görüşü destekliyorduk ama kapatma davası sürsince Ak PArtini kapatılması için dua eden milli görüşçü gördüm ki, onları Allah' a havale ediyorum... Sırf Ak PArti başarısız olsun diye Chp' yi destekleyen o kadar çok milli görüşçü tanıdım ki, ben kendim utandım... Sizi ters düşsekde iyi bir milli görüşçü zannetmştim ama yanılmışım. Yine bir milli görüşçü yanıltmadı beni... |
|
![]() |
#88 |
![]() ABD! den destek alınca Yargıdan veya ordudan destek almış olmuyorsunuz...
Bir Libya liderinebile ağzının payını veremeyenden dik duruş beklemek bizim ahmaklığımız haklısınız... |
|
![]() |
#89 |
![]() Nusret:
İstediğin kadar ağzını açabilirsin, fakat şunu unutma: sen ne yazarsan yaz benim içni hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur artık. Kendi bakanı şarap içen bir hükümetin taraftarı başka bir hükümet için rakı masasına oturmasaydınız diyebiliyorsa onu gaaale almaya gerek yoktur. Buyur istediğin kadar aç ağzını!!!! Ben iyi bir milli görüşçüyüm peki sen kimsin? (diğer akpli arkadaşları ayrı tutuyorum, bu yazı nusrete özeldir) Ve bir milli görüşçüye yakışır şekilde senin yazılarını gaale almadığımı yazıyorum niye almadığımı da belirtiyorum. Bir insan kendi gözündeki merteği görmeden başkasının gözündeki çapağa laf atıyorsa onu gaale almamak en doğrudur. Hala konuşuyor, şarap içeni savunuyor, içmeyeni karalıyor!!! Ben şarap içmesine de bi şey demedim, git bak istersen o konuda başlık açılmıştı eleştiri vs. yazmadım ben, ama sen tuttun rakı masası konusunu getirdin buraya, şimdi de neler yazıyorsun. hadi kardeş sana her şey serbest ![]() |
|
![]() |
![]() |
#90 |
![]() Sen beni gaale almıyorsan demek ki ben doğru yoldayım. Sen beni gaale alsa idin o zaman durur düşünürdüm acaba yanlış yoldamıyım diye. Teşekkür ederim, bana bu konuda kendime olan güvenimi perçinlediğin için.
Bu arada laf ebeliği yaparak sadece kendi görüşünde olanlara gaz verirsin ama aklı başında olanlar senin nasıl bir kelime cambazı olduğunu ( yada öyle olduğunu zannettiğini ) çok iyi biliyorlar... Sen boş konuşmaya devam et... |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|