![]() |
#111 |
![]() Siz Ak parti - Milli görüş yiyin birbirinizi !
Ergenekoncuların ekmeğine yağ sürüyorsunuz haberiniz yok ! Davamızın Hakk olduğunu unutuyorsunuz bakıyorum. ! Nefsinizin hoşuna giden fakat hiç bir getirisi olamayan sözler sarfetmeye devam edin ! Diğer tarafın işine geleni yapın.! Onlar da " 7 tirilyon da para mı " demeye devam etsinler ! Alkışş... Ak partililer özellikle sizedir bu sözler.. ! Karşı tarafı kışkırtarak elimize bişey geçmez ! Bu ne ciddiyetsizlik.. Kendinize gelin ve aklı başında olan biri şu konuyu kitlesin; Biz de kurtulalım sizde kurtulun artık boş laf düellosundan ! |
|
![]() |
![]() |
#112 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
#113 | |
![]() Alıntı:
Eğer bu sözün muhatabı bensem size müfteri yakıştırmasını hangi yazımda yaptım alıntı yapabilir misiniz? |
||
![]() |
![]() |
#114 |
![]() |
|
![]() |
#115 |
![]() Boşver abim ya .
tartısma kalp kırmaya başladı. gerek yok degmez. sen üstüne düşen lafları söyledin. anlayan anlar. |
|
![]() |
![]() |
#116 |
![]() Benim en sinir olduğum sırf akpartiliyim diye bana münafık denmesi...
siz kimsiniz ulenn bana münafık dersiniz diyorum... kem küm ediyorlar... saadetli arkadaşlar hele bir açıklasın bunu... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#117 | |||
![]() Alıntı:
Size kim demişse onun nikini yazın ve özel olarak ona sorun. Saadetli arkadaşlar açıklasın demişsin, ben saadetciyim, ama ben sana demediysem nasıl açıklarım kardeşim? bu şekilde genelleme yapmak yanlış değil mi? Kem küm ediyorlar demişsiniz ama kusura bakmayın esas kem küm burada isim vermeden tüm insanları suçlamaktır. Alıntı:
Ama ima ile yazacağına sana kim müfteri demişse onun ismini direk yazsaydın daha hoş olmazmıydı? Yanlış anlamalara sebep olmamış olurdun. Muhabbetle. Alıntı:
Doğru söylüyorsun. Zaten konuyla alakalı yazan da yok, aklına geleni yazıyorlar. Selamlar. |
||||
![]() |
![]() |
#118 |
![]() Bir genelleme yaptım...
Tartıştığım bütün saadetlilerin beni banlamadan önce attıkları son mesaj genelde bu... beni dini eksik ilan ediyorlar... beni eksik ilan edecekler önce kendileri tam mı bi bakacak... ![]() yoksa sözüm ortaya... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 |
![]() Hocanın meşhur sözlerinden değil mi
AKP ye oy veren cehenneme bilet alır diye Gelki teşbih yapmış ama cennet cehennem birisine akp liyi diğerine sp liyi reva görmüş olmalı ![]() |
|
![]() |
![]() |
#120 | |
![]() Alıntı:
Siz ise GENELLEME YAPTIM diyorsun. benim ne suçum var? Genelleme yapmak yanlıştır yapmayın diyorum siz genelleme yaptım diyorsunuz, kime yazıyorsanız ismini yazın diyorum sözüm ortaya diyorsunuz. bana da la havle vela kuvvete illa billah demekten başka çare bırakmıyorsunuz. Size karşı saadetciler genelleme yaparak yazarken ne kadar yanlış oluyorsa sizin de bize karşı genelleme yaparak herkesi birden tu kaka ilan etmeniz o kadar yanlıştır. hoşçakalın. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|