AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Konu Kapatılmıştır
Stil
Seçenekler

Alt 01-20-2010, 23:06   #141
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Başlık Forumlar arası Tartışma...
Bi gir bak bakalım...
lakin verdiğim link direk anasayfayı açıyor aramasını yap...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-20-2010, 23:09   #142
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
mücahid55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hakaret içerikli sözlerini sana iade ediyorum ve bundan doğan haklarımı helal etmiyorum.

bizim dinimizde din adamları diye bir sınıf yoktur.
Din adamı yokmudur...
Pes Pes...
İmamlar büyük hocalarımıza hakarettir bu yahu...
Ben seni aklı başında bir şey zannediyordum...
şu yorumundan sonra seviyene inmek için bir sebep göremiyorum...

Din Adamı yoktur...Hahah Hiç Güleceğim yoktu yahu...
Alt 01-20-2010, 23:21   #143
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Din adamı yokmudur...
Pes Pes...
İmamlar büyük hocalarımıza hakarettir bu yahu...
Ben seni aklı başında bir şey zannediyordum...
şu yorumundan sonra seviyene inmek için bir sebep göremiyorum...

Din Adamı yoktur...Hahah Hiç Güleceğim yoktu yahu...

din adamı konusunda fazla gülmeden önce bir araştırma yap. ayrıca ben "din adamları sınıfı " diye bir sınıf yoktur yazdım.

diğer konuya dönersek bahsettiğiniz başlıkta münafık ifadesi veye hak yoldan sapmış ifadesi görmedim, bir zahmet konu başlığını tekrar birede üye ismide verin.
mücahid55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-20-2010, 23:23   #144
Kullanıcı Adı
mücahid55
din adamı olmak için gereken şartlarıda açıklarsanız iyi olur.
Alt 01-20-2010, 23:56   #145
Kullanıcı Adı
mücahid55

Günümüzde en çok söylenen ve böyle olduğuna inanılan sözlerden biride (din adamı siyasetle meşgul olmaz)
YAHUDİ SAFSATASIDIRhemen ifade edelimki islamda din adamı yoktur din adamlığı tahrif edilmiş hristiyanlığa mahsustur .Çünkü asliyeti bozulmuş hristiyanlığa göre din ayrı dünya (devlet) ayrıdır islamda ise din ile devlet birdir islamda kimsenin imtiyaz hakkı yoktur dini devletten ayırmakta küfür sebebidir din adamı devlet adamı ayrımı yoktur.

siyaset ve siyasetçi ne demektir?sorusuna verilecek cevap meseleyi kavramakta bize kolaylık sağlayacaktır .siyaset idare demektir islamda bir idare tarzıdır bu böyle bir tarzki hem dünyayı hemde ahireti ihata eder islam tarihine baktığımızda hadisleri çıplaklığı ile göreceğiz Rasül-i ekrem Efendimiz in onun yolundan giden hülafa i raşidinin tutumu bir siyasettir siyasetten kasıt idare olduğu için önemlidir

(Biz müslümanlar siyaseti müslümana haram gören şuursuz ve ruhsuz zihniyete karşıyız )'biz hiç bir siyasi görüşü benimsemiyoruz ' diyen ler kendilerinin hiç bir şey olmadığından dır .
Muazzam islam tarihini bilmedikleri ve şimdi müslümanların durumunu bilmeyen idrak edemeyen YAHUDİYE UŞAKLIK EDEN KİMSELERDİRBunların hak yolunu bulmaları için çalışmak çok çalışmak lazımdır

mevlüt özcan/ milli gazete

bende mevlüt özcan la aynı fikirdeyim. farklı düşünen hocalarda var sende farklı düşünebilirsin. ama konuyu iyice dağıtmayalım.
sadece erbakan hoca din adamı değil lafı gereksiz ayrıca doğru değil.
Alt 01-21-2010, 02:14   #146
Kullanıcı Adı
redyellow
mücahid kardeş ben iki üç gündür anlatamadım, genellemenin yanlış olduğunu,bir hata yapan varsa bu hatanın o kişinin kendi suçu olduğunu, bazı forumlarda yanlışlar varsa bu tüm milli görüşçüleri bağlamayacığını vs.vsvsv.

Milli görüş forumunda kötü şey yazanların tüm milli görüşçüleri, akp forumunda kötü söz yazanların da tüm akp camiasını bağlamaycağını dilimin döndüğünde anlatmaya çalışıyorum.

Dilimde tüy bitti.

Anlatamadım.

Bakalım sen anlatabilecek misin?

Ben pes ettim

kolay gelsin
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2010, 02:16   #147
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
mücahid kardeş ben iki üç gündür anlatamadım, genellemenin yanlış olduğunu,bir hata yapan varsa bu hatanın o kişinin kendi suçu olduğunu, bazı forumlarda yanlışlar varsa bu tüm milli görüşçüleri bağlamayacığını vs.vsvsv.

Milli görüş forumunda kötü şey yazanların tüm milli görüşçüleri, akp forumunda kötü söz yazanların da tüm akp camiasını bağlamaycağını dilimin döndüğünde anlatmaya çalışıyorum.

Dilimde tüy bitti.

Anlatamadım.

Ben pes ettim

kolay gelsin
Alt 01-21-2010, 02:30   #148
Kullanıcı Adı
mücahid55
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Dilimde tüy bitti.

Anlatamadım.

Ben pes ettim

kolay gelsin

tabi genelleme yapılamaz. ama ben bahsedildiği gibi sıklıkla böyle ağır ithamlar görmedim akp lilere. çok ağır elştiri var ama münafık kelimesi görmedim ya da gözümden kaçtı.

ama olduğunu iddia eden kişi konuyu ve üye ismini verirse bakarız. konu vermiş gerçi ama ben o konuda o ifadeyi görmedim.ne başbakana ne de bir üyeye.
Alt 01-21-2010, 02:55   #149
Kullanıcı Adı
redyellow
Şu siteye bi bakayım yahu, epeydir girmiyorum. En son 23.03.2009 da yazmışım, bi kontrol edeyim yaramazları

Arkadaşın (noktaların efendisi) dediği gibi yazılıyor ve buna müsade ediliyorsa gerçekten ayıp edilmiş demektir.

MÜCAHİD55 kardeş, bakarız demişsin, bi görevin var mı forumda?
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Alt 01-21-2010, 02:59   #150
Kullanıcı Adı
İntifada
abi gözlükleri taktın gene göze forumlara falan girmeler

Konu Kapatılmıştır

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)