![]() |
#71 |
![]() camiler kapatılırdı. selamın aleyküm aleyküm selam şeklinde selamlaşmak yasaklanırdı. din iman elden giderdi
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
![]() Sebeplerini zaten birçok arkadaşımız uzunca açıklamışlar sağolsunlar.Benim de diyeceğim son şey ;
Ampul olmayınca karanlıkta kalınmaz mı? Rabbim karanlıkta kalanlardan eylemesin bizi.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
![]() akparti olmasaydı oy verip getirdiğimiz güvendiğimiz liderler başörtülüler arabistana gitsin derdi.ülkeyi derin devlet yönetir meydan ecevitle hükümet kuran sözde sağcı liderlere kalırdı.israil filistinde soykırım yaparken israille anlaşmalar yapan yüzsüzler olurdu.amerikan başkanın önünde el pençe divan duran moruklar başbakan olurdu.apo yu astırmayıp sonra ip atan oynaklar lider olurdu.imf nin kulu kölesi olan basiretsiz heriflre başa gelirdi.enflasyon 40 lara 50 lere varırdı.merkez bankası bir gece ansızın soyulur 50 milyar dolar buhar olurdu.milletin hafızasını yok sayarak milleti soyan sonrada pişkin pişkin çıkıp siyaset yapan dansözler lider olurdu
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
![]() O geçmişte kaldı artık..Kim ampul varken diğerleriyle uğraşacak..
Ha kullanan yok mudur? Elbette vardır.. '''Yeterince aydınlık ile yaşamak var iken, ille de ufak bir ışıltı ile yaşamayı tercih eden insanlardır o mum ışığında yaşayanlar..''' |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
![]() '' Gözleri vardır görmezler, Kulakları vardır duymazlar...''
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
![]() Tekel işçilerinin 1 yıldır oturdukları yerden yedikleri yeter onlara.Sen ortada hala görecek birşey bulamıyorsan ben sana birşey demiyorum.Git seni buraya salan sana laf ezberleten şahıslara sor bakalım ne haldeydik ak parti başta yokken anlatmazlar ama yinede sor.Boş boş konuşupta milletin canını sıkma
|
|
![]() |
![]() |
#78 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
![]() Kelebek Vadisi burayada el atmış maşallah,yetkili biri yok muuuuuuu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
![]() Alıntı:
Ama SEKİZ YILDA BİR HAYRINI GÖRMEDİK dersem benim gözüme dizime durur. Mesela ssk hastanelerinin birleştirilmesi, tüm hastanelerin sigortalılara açılması konusu. Bunu görmeyip de yok hayrını görmedik dersem ayıp olur. Ben sigortalı çalıştım, hastalanmaktan değil, ssk hastanesine gitmekten korkuyorduk. Hamdolsun şimdi istediğimiz hastaneye gidebiliyoruz. mesela okullarda kitapların dağıtılması. Yahu perişan olurduk iki kitabı bulacığız diye, paramızla rezil oluyorduk. Partizanlık iyi değildir. Ne her şey güllük gülistanlık hiç bir sorun yok her şeyi çözdük demek, ne de hiç bir şey yapmadılar hiç bir hayırlarını görmedik demek aynı oranda yanlıştır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti olmasaydı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|