AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 01-07-2010, 02:27   #71
Kullanıcı Adı
rasit7091
camiler kapatılırdı. selamın aleyküm aleyküm selam şeklinde selamlaşmak yasaklanırdı. din iman elden giderdi
rasit7091 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-21-2010, 23:19   #72
Kullanıcı Adı
ALmi´
Sebeplerini zaten birçok arkadaşımız uzunca açıklamışlar sağolsunlar.Benim de diyeceğim son şey ;
Ampul olmayınca karanlıkta kalınmaz mı?
Rabbim karanlıkta kalanlardan eylemesin bizi..
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2010, 00:11   #73
Kullanıcı Adı
fatih güneş
akparti olmasaydı oy verip getirdiğimiz güvendiğimiz liderler başörtülüler arabistana gitsin derdi.ülkeyi derin devlet yönetir meydan ecevitle hükümet kuran sözde sağcı liderlere kalırdı.israil filistinde soykırım yaparken israille anlaşmalar yapan yüzsüzler olurdu.amerikan başkanın önünde el pençe divan duran moruklar başbakan olurdu.apo yu astırmayıp sonra ip atan oynaklar lider olurdu.imf nin kulu kölesi olan basiretsiz heriflre başa gelirdi.enflasyon 40 lara 50 lere varırdı.merkez bankası bir gece ansızın soyulur 50 milyar dolar buhar olurdu.milletin hafızasını yok sayarak milleti soyan sonrada pişkin pişkin çıkıp siyaset yapan dansözler lider olurdu
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2010, 01:49   #74
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
ParadiSe_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sebeplerini zaten birçok arkadaşımız uzunca açıklamışlar sağolsunlar.Benim de diyeceğim son şey ;
Ampul olmayınca karanlıkta kalınmaz mı?
Rabbim karanlıkta kalanlardan eylemesin bizi..
Yooo niye kalınsın, mum yakarsınız, idara yakarsınız, lüks yakarsınız vs.vs
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2010, 18:09   #75
Kullanıcı Adı
ALmi´
O geçmişte kaldı artık..Kim ampul varken diğerleriyle uğraşacak..
Ha kullanan yok mudur?
Elbette vardır..
'''Yeterince aydınlık ile yaşamak var iken, ille de ufak bir ışıltı ile yaşamayı tercih eden insanlardır o mum ışığında yaşayanlar..'''
Alt 01-22-2010, 18:28   #76
Kullanıcı Adı
ALmi´
'' Gözleri vardır görmezler, Kulakları vardır duymazlar...''

Alt 01-22-2010, 18:50   #77
Kullanıcı Adı
İntifada
Tekel işçilerinin 1 yıldır oturdukları yerden yedikleri yeter onlara.Sen ortada hala görecek birşey bulamıyorsan ben sana birşey demiyorum.Git seni buraya salan sana laf ezberleten şahıslara sor bakalım ne haldeydik ak parti başta yokken anlatmazlar ama yinede sor.Boş boş konuşupta milletin canını sıkma
Alt 01-22-2010, 18:52   #78
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Kelebek Vadisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben AKP iktidar olduğundan beri evimde ampul dahi kullanmıyorum. AKP olmasa idi sorusuna gelince de, oldu da ne oldu ki? Varlığının bir hayrını sekiz yılda göremedik ki, yokluğunun bir ehemmiyeti olsun.

Karanlıktan hiç mi ürkmüyorsunuz. Kandillemi idare ediyorsunuz evde. Ak parti olmasa demokrasinin namusunu sizce kim koruyacaktı.Gerçi milletin iradesi sizler için bir anlam ifade etmez sizler sıkışıp ceketini asan meclisi terkeden siyasileri çok seversiniz. Sosyal dönüşümler sağlıktaki gelişmeler yollar hızlı trenler say say bitmez. Nankör olmayalım
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2010, 18:55   #79
Kullanıcı Adı
hüma
Kelebek Vadisi burayada el atmış maşallah,yetkili biri yok muuuuuuuneyse ne demiş hz. ali 'basma cahilin izine uyma şeytan sözüne'...
hüma isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-22-2010, 19:30   #80
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Kelebek Vadisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben AKP iktidar olduğundan beri evimde ampul dahi kullanmıyorum. AKP olmasa idi sorusuna gelince de, oldu da ne oldu ki? Varlığının bir hayrını sekiz yılda göremedik ki, yokluğunun bir ehemmiyeti olsun.
Ben akp taraftarı değilim, muhalifim, burda da zaman zaman akpli arkadaşlarla şiddetli şekilde tartıştığımız olur.

Ama SEKİZ YILDA BİR HAYRINI GÖRMEDİK dersem benim gözüme dizime durur.

Mesela ssk hastanelerinin birleştirilmesi, tüm hastanelerin sigortalılara açılması konusu.

Bunu görmeyip de yok hayrını görmedik dersem ayıp olur.

Ben sigortalı çalıştım, hastalanmaktan değil, ssk hastanesine gitmekten korkuyorduk.

Hamdolsun şimdi istediğimiz hastaneye gidebiliyoruz.

mesela okullarda kitapların dağıtılması.

Yahu perişan olurduk iki kitabı bulacığız diye, paramızla rezil oluyorduk.

Partizanlık iyi değildir.

Ne her şey güllük gülistanlık hiç bir sorun yok her şeyi çözdük demek, ne de hiç bir şey yapmadılar hiç bir hayırlarını görmedik demek aynı oranda yanlıştır.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ak parti olmasaydı

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)