![]() |
#81 |
![]() ya bir kerede yapma şunu
![]() ![]() konuşcak laf klmayınca hemen küfür ama galiba küfürleride ezberletmişler hep aynı küfürler ![]() ![]() ![]() ![]() yeni nickini merakla bekliyorum ![]() ![]() ![]() Konu İntifada tarafından (01-22-2010 Saat 19:33 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#82 |
![]() Ulaaaa ben yazıyı yazarken kişiyi uçurmuşlar, eee o da haketmiş, adam gibi yazmak fikir belirtmek varken hakaret, küfür edersen böyle çanına ot tıkarlar
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
![]() muhafazakardemokrat:
bence onun yazısını alıntılama, içindeki kötü sözler görülmesin. Yönetimden de istirhamım kötü söz bulunan yazılarda kaldırılsın, buraya hanımlar, çocuklar vs. de geliyor. Böyle çirkin sözler bulunmasın forumda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
![]() Saadet Partisi iktidar olurdu
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
![]() kriz olmazdı. bütçe açık vermezdi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
![]() Turşucular iktidar olurdu...
Baksana gelmiş turşucu... sanki bütçe ilk defa açık veriyo... sanki dsp-mhp-anap- bu ülkeyi soymadı... sanki inönü atatürkün adını kullanıp atatürkü silmeye kalkmadı tarihten... insanda biraz yüz olur şu lafı ederken... tabi insanda yüz aranır... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
![]() hiç bir şey olmazdı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
![]() buda israilin ve amerikanın işine gelmezdi çünkü yollarına taş konmuş olurdu işte buyuzden baktılar kapatmakla olmuyor bölelim dediler. kendileri daha kolay hükmedecekleri bir parti kurdurdular. eğer ispat istiyorsanız akparti kapatılma davası açılınca neden amerika dış işleri bakanı (Condeleezza Rice) çıkıp akpartinin kapatılmasını istemiyoruz diye bir açıklama yaptı bir düşünün ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
![]() Alıntı:
anayasa mahkemesi akpartiyi neden mi kapatmadı : çok basit kaos, istikrarsızlık kısaca ülkenin kanser olması. yoksa akpartinin kapatılmasını senden çok o kendini kemalist sananlar isterdi. birde bırakın artık şu her taşın altında abd yi armayı ülkede deprem olur abd nin parmağı vardır diyeceksiniz neredeyse. geçiniz efendim geçiniz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
ak parti olmasaydı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|