Köşe Yazıları Köşe yazıları burada paylaşılıyor. |
Anketimiz: Videoyu izleyince diyebilirim ki; | |||
Hocam sonuna kadar haklı konuşuyor.. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 66.67% |
Hocam biraz abartılı olmuş... |
1 | 33.33% |
Eski birşey, dün dünde kaldı... |
0 | 0% |
Bunların hepsi faşist işte... |
0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 3. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Şeyh Said isyanı noktasında da biraz daha tarihi ve tarihe tanıklık edenleri ve hatta olayların geçtiği bölgeleri iyi incelemeni tavsiye ederim haddim olmayarak. Aslında yine feodalite ve toprak reformunun yapılamaması karşımıza çıkıyor.. İnsanda iktidar hırsı her türlü hatayı yaptırtıyor...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Ya bendensin ya düşmanım mantığı... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Şu son söylediğin var ya işte bunu çözemiyoruz da o yüzden galiba bütün sorun... Kimse kimseden yana olmak zorunda değil. Rahman olan herkese bu iradeyi niye verdiyse. Evet haklısın Feodalite iktidar hırsıdır. Benim derdimse bu hırs hala devam ediyor ki Feodalite devam ediyor. Bir babayiğit çıksa da toprak reformu ve Feodalite açılı yapsa diyorum.. Dersim, Şeyh Said(Detaylar konusunda ciddi manada bilgim olmayan konularda konuşmam) isyanlarında onlarca masumu ateşe süren de, masum, eşkiya ayırtetmeden katleden aynı kefededir... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Hani şu bahsettiğimiz ve dert yandığımız sistem insanları baskı altında tutmak için sizce neyi kullanıyor asırlardır. Feodalite sadece bir ekonomik örgü değildir. Sistem Baskısının radikal adıdır Feodalite. Kendi toprağını işlemeyen biri ne kadar sabreder ki? Alnının terini birilerine bırakmak kime huzur verir ki. Kısacası, Feodalite sadece ekonomik bir tıkanma değil, özgürlüklerin doğrudan halkın elinden alınmasıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Benim avazım çıktığı kadar haykırmak istediğim ise şu: Ya açılım felan diyoruz da neden hiç suya sabuna dokunmadan asıl bataklığın etrafından dolanıp duruyoruz hala... Hala neden bir babayiğit asıl bu sorunu görmek istemiyor. Hiçbir siyasi kaygı insanların ve sabilerin geleceğinden daha önemli değildir. Rabbım hesap sorar sonra... Kim kimi kandırıyor ![]() Konu Gören Göz tarafından (03-29-2010 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|