|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşımız komunizmi dini yönden olumlu göstermiş yorumlarında. Madem dinin mükemmeliyetini ön plana çıkarıyorsun;dinsizin birinin kurduğu sistemde ne işin var? Al sana kapı gibi şeriat.
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
siz istiyorsanız namazda kılarsınız başka şeylerde yaparsınız kim size karısır. o soruya neden cevap vermedigime gelince biraz daha ciddi bir soru olsaydı cevap verirdim. arabaların motor sisteminide kafirler bulmustur. muslumanlar degil. o arabalara binmesenize? Konu novek tarafından (04-07-2010 Saat 11:03 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
sizin imzanızdaki rezimlerdekini eziyet edenler kapitalizm değil amerikalılardır ![]() ![]() Kapitalizm Ahlaksızlıktır. dinsizliktir. Kapitalizmin Dini para peygamberi kardır. ![]() (kapitalizmi savunmak gibi bir niyetim yok novek in çelişkisine dikkat çekmek istiyorum) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
insan sağlıgı sonra gelir. zeitgeist addendum belgeselini izlerseniz orda derki. bolluk kapitalizm için olumsuz birşeydir cunku bolluk olunca fiyatlar ve kar aşşa duser bu yuzden yapay olarak kıtlık yaratılır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Bana ekonomiyi anlatmayın ne demek istediğinizi anlatın,s arz talep dengesini de anlatmayın bunu ilkokul cocukaları dahi biliyor diyorum sen gelmiş hala bilmem ne izmleri ne istleri oku diyorsun. güzel kardeşim ben ŞERİATTAN başka bir hukuk ekonomi adalet yaşam bilmem benim inancım bu, müslüman mahallesinde salyangoz satmak gibi bişey senin anlattığın komunizm ve kapitalizmi burdakiler senden daha iyi biliyor Konu Ahmet Yasin tarafından (04-07-2010 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Şeriatizm değil ŞERİAT yani allahın emir ve yasakaları bu benim kişisel düşüncemdir bunu foruma mal etmeyin.
Bütün ideolojiler dinden faydalanmıştır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|