Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı
Üstadım ne fark eder ki?
Biz millet olarak muhafazakar bir kişilikteyiz istisnalar olsada,
Bülen Arınç gibi siyaset dehası, önden giden atlılardan bir yönetimiz Erbakanın elini öptü diye emin ol birşey kaybetmeyiz.
O çatlak sesler, el ovuşturanlar zaten bu olay olmasa başka bir olaya kulp takarlar onlar için ne olduğu önemli değil, kim olduğu önemli.
Üstte bir arkadaşımız demiş ki; bu siyasi kısır döngü yüzünden insani değerlerimizi yitirmeyelim. Aslında bu cümle cok şeyi anlatıyor ki.
Erbakan birkaç kez talihsiz sözler söylemiştir doğrudur, sinirlenmeni anlıyorum bende sinirlendim yeri geldi hemde cok. Ama bu hocanın ayıbıdır dikkat et Başbakanımız bir kelime dahi kırıcı bir söz söylemedi.
İşde bu Akpartinin can suyudur.
Şimdi sen kaygılanıyorsun, akpartililerden kızan olacak, muhalefet bunu kullanacak. Kaygılanma hürmet ve saygı gösterip Osmanlı adabında bize yanlış yapana doğru yaptık diye birşey kaybetmeyiz. Eğer kaybedeceksek bundan kaybedelim.
Ama Bülen Arınç gibi Erdoğan kadar değerli bir liderimizi haksız yere eleştirmeyelim
|
Hayatımda Erbakana hiç sinirlenmedim benim ona sinirlenmek haddimede değildir ...