![]() |
#11 |
![]() ahmedi nejata hayranım....keşke bizde iran olabilsek desem ne demek istediğimi anlarsınız demi?
![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
![]() forumun %85 i İran'a olumlu bakıyor. olumsuz görüş bildirenlerin forumumuzda yer alan muhalefetten oluştuğunu düşünüyorum
|
|
![]() |
![]() |
#16 |
![]() İran'ı tartışmaya devam edelim..
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
![]() İran'ın emperyalist ülkelere davranışı dışındaki tutum ve davranışını beğenmiyorum
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
![]() iranlılar islamiyete en çok zarar vermiş milletlerin başında gelmektedirler...
|
|
![]() |
![]() |
#19 |
![]() İran'a tabi ki sempati besliyoruz, bu soruya başka nasıl cevap verilebilir ki...
Bu samimi konu için teşekkürler Murat. İran bugün dünyaya kafa tutabiliyorsa bunun sebebi 1979 Humeyni Devrimidir. Osmanlı'nın dağılmasından sonra parçlanan bölgeye Batılı güçlerce ve onların desteğiyle yerleştirilen diktatörlüklerle kukla yönetimlerden biri de İran'daydı... İran ayağa kalkıp dur demeseydi bugün hala kukla yönetimle devam edecek ve kendi olamayacaktı.. Örnek: Şekil A... Türkiye neden İran kadar olamıyor sorusunun cevabı bu kadar basit işte. İran ülkesini temizledi kendi olabildi. Biz ülkemizi temizleyemedik onun için kendimiz olamıyoruz... |
|
![]() |
![]() |
#20 |
![]() İran'a antipatiyle bakmıyorum.Müslümanlar kardeşimizdir.Batı dünyasına karşı duruşunu da beğeniyorum.
Ancak bazı inanç meselerindeki tutumları olsun, yönetim düzeni olsun bunları yanlış buluyorum. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|