hocam namaz kilmakta farzdir hemde islamin 5 sartindan biridir acaba hangimiz tam anlamiyla yerine getiriyor?
ayni sekilde uygulamadigimiz veya eksik uyguladigimiz bir cok farz var neden onlara karsi böyle tepki göstermiyoruz burada rejimden kaynaklanan bir sorun var kaldiki dinimiz zaruri durumlarda bazi haramlari bile helal kilmistir tabiki burada kastim basörtüsü mevzu degil ancak basörtüsü takmamayi dinden cikmakla esdeger göstermeninde anlami yoktur..
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü
sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.