|
![]() |
#1 |
![]() MGF de olayın nasıl yankı bulduğunu biliyormusunuz... Siyonistler ve işbirlikçileri akp saadeti karıştırdı diye...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Yapma ya Akıncı. AK Parti'ye karşı böyle bir yalanı ve iftirayı atabildiler demek. ![]() AK Parti ne yapmış Saadet Partisi'ni karıştırmak için? Erbakan Hoca'nın hazırlamış olduğu Yeşil listeyi ona büyü yaparak mı hazırlatmış? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Ve numan hocamızda beraberdiler mutabıktılar. Sonradan hazırlanan liste yani 2.liste yani beyaz liste süpriz listedir. Ve 5-6 kişi farketmektedir. ******************** Şevket Kazan 15:15'te skytürk televizyonunda üç kez üst üste "Erbakan hocamız Numan bey kardeşimizi seviyor" demiştir... "Gönüller alınır yola devam edilir... Biz kardeşleriz, olur böyle şeyler ama keşke olmasaydı" diyerek de sözlerini bağlamıştır... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Yeşil listeyi Erbakan Hoca hazırlamış derken Yeşil listeyi Erbakan'ın tek başına hazırlamış olduğunu kastetmiyorum. Yeşil liste Erbakan'ın istediği listeydi. Yeşil liste herkesin istediği ortak liste olsaydı Numan Kurtulmuş, Beyaz listeyi çıkarmazdı. Konu Cihannur tarafından (07-13-2010 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
yada ben /biz yanlış anlıyoruz. Neyse hayırlısı olsun. Numan hocamızın acıklamasını okudum güzeldi. Milli gazetedeki yıldızlı yazıda devam diyordu. Önce üzüldük ama şimdi ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|