|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
darbe girişimini engelleyebilsin ayağını yere akparti gibi sağlam basmadıkca (350 milletvekili) hiçbir darbeyi engelleyemezsin. adnan menderes te darbe kurbanı idi.o da bu ironinin içinde olması lazım gelir heralde.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Tek başına iktidar olsaydı da fark eden bir şey olmazdı... Bir insanın siyasi duruşu ve cesareti ne ise hükumette olsa muhalefette olsa odur bahane aramaya gerek yok... Adnan MENDERESİ ile necmettin erbakan'ı karşılaştırman bile yanlış... Üç erbakan gözümde bir menderes etmez.... Menderes en azından o kadar korkak değildi... Ki onun döneminde onun yerine ERBAKAN olsaydı ülkeyi düşünmek istemiyorum... Düşünmeye kalkışmak bile akıllara zarar... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
o dönemde çilleri aklayıp koalisyona gitmeyip seçim yeniletseydik iktidardaydık demişti... demek ki bazı şeyler önceden görülüp o yönden siyaset uygulanabiliyormuş... |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
canı sıkılan seçime gitsin. "ya bu seçimde iktidar olamadık biz bi seçim daha yapalımda bizi iktidar yapın" öylemi ![]() o dönemlerde erbakaın yerine o partinin başında odun olsun oduna oy veririm diyen odunları biliriz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ben burada sayın mehmetakifin yazısına nazire yaptım... Yoksa öyle bir hadsizlik yapmam yapmış olursam bütün sülaleme odun demiş olurum... Lütfen biraz dikkatli olalım... |
||
![]() |
![]() |
#7 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() Hakkın var Redyellow odun lafına kızacaksan önce yukarıdakinden başlamalıydın |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
bana ODUN demeye hakkın yok! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
sayın mehmet akif oy vermeyen odunlarıda biliriz deyince ben vereni vermeyeni bilmem aldığı oy bu kadar dedim ve odun kelimesini kullandım lütfen yanlış anlaşılmasın... Ama o yönde bir tartışma oalcaksa mesajımı düzeltebilirim... |
||
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Yazın çok tartışmaya açık bir yazı olmuş. Eğer düzeltirsen kendine yakışanı yapmış olursun. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|