![]() |
#31 |
![]() ooo iyi ya ben sana arada yazarım çevirirsin murat sonra babama gider biraz konuşurum hava yaparım biraz
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
![]() ayıpsın keko, her zaman beklerim. ücret felan da istemiyorum
![]() bundan sonra Kürtçe konuşacam. tew tew tew, ha maşallah ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
attim atmasinda cevap yok sen bana söyle türkce bol iltifatli bir mesaj yollasana belkide kürtce anliyordur diyecegim ama adam ingilizce ögretmeni en iyisi ingilizce yazmak ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
![]() bir insan bu kadar mı kalitesiz olur ? ne attın mesajda? polisten, avukattan bahsettin mi? abinden bahset. şeytan diyor atla git kayseriye, bas okulunu sık kafasına. Allah kahretsin onu. sürüm sürüm sürünür inşallah. peşini bırakma sakın.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() yok yok demistim ya bir ögretim görevlisi arkadas var ona arattiracagim yarin söyle bir halini, hatrini sorsun bakalim..
ne yaparsin kardes insanoglu cig süt emmistir o yüzden olur böyle seyler... zaten sana biraksam simdiye temizlemistin onu zaten bir dahakine bu tür isleri sana yaptiracagim elin yatkin anlasilan.. ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() adam olsaydı sözünde durardı. neyse öğretim görevlisi gitsin bi yanına. bakalım ne olacak.ilahiyattaki öğrenciyi sevindirirsin, en çok onun için istiyorum. o şerefsizde kalacağına ilahiyat öğrencisine gitsin.
konuyu dağıtma ahmet aaa çok ayıp ![]() Kürtçe konuşacaksan konuş yoksa yazma burda ![]() de here |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
![]() bence bu konuda türkce sohbet yasaklanmali..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#39 |
![]() Faşistlik yok lo özgürlük
![]() Murat Hocam şunuda bi çeviriversen Sayın yönetim kürt kültürü bölümünün idaresinide sorumluluk alanlarıma eklermisiniz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#40 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|