AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiyoruz.. | |||
Cihannur |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 32.81% |
Vuslata Hasret |
23 | 35.94% |
Feride |
30 | 46.88% |
Ukbâ |
42 | 65.63% |
Mavera (Galevera) |
29 | 45.31% |
barışcan |
23 | 35.94% |
HaArP |
18 | 28.13% |
Ak-Fırtınası |
14 | 21.88% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 64. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
|
![]() |
#1 |
![]() ezel benim anlamadigim bir durum var.. biz anketteyiz ve bizi bu durum rahatsiz etmiyor size ne oluyorki..
yok bu kadar detayciysaniz bu konuya gelene kadar bir cok sorun var neden onlarla bu kadar ilgili degilsiniz ki bu konudan cikmaz durumdasiniz.. daha öncede dedim ukba nin oldugu listeye girmek bile bana yeterli gerisi teferruat ;)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Yahu neden bu kadar olay oldu bu temmuz ayi oylamasi : )
bunlardan ibaret degil ya forumda ki paylasimlarimiz... ben bu ayin üyesi konusuna bize sunulan bir seker cikolata olarak bakiyorum... biraz heyecan versin üyelere diye... zamani gelince aramizda bulunan herkes bu listede yerini alacaktir... ama önemli olan bu listede olup olmamak degil ya... gönüllerde bir yer alabilmektir bence... Ukba abimizi sahsen tanimiyorum ama cok sevildigini anladim bende... ki ben hep dedim ve diyorum bu foruma katilan herkes cok degerli ve önemli... hic birinin yoklugunu hissetmek istemem acikcasi... böylesine 'lafi bile olmaz' konular yüzünden tadimiz tuzumuz kacmasin lütfen... ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|