|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
bu da ihtimal dahilinde değil midir? Vatan hainleri dediğiniz kimler? Asıl vatan hainliği bu görüntüler değil midir?
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca vicdanı rahat olmayan onurlu Türk askeri neden gidip kürtçü liboş bir gazeteye versin ki hep bu haberleri? Benim canımı sıkan kafamı karıştıran bu abi.Sana özel saygılarımla.. Ayrıca bu gazete değilmiydi gebertilen pkk leşleri için ".. insan öldürüldü" diye haber yapan?Bence askeriyedeki çürükler bu şekilde ayıklanacaksa işimiz var. Konu TYH tarafından (08-02-2010 Saat 18:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Teşekkür ederim. Fakat vicdanı rahat olmayan onurlu türk askeri neden gidip kürtçü liboş gazeteye versin bu haberi demişsin oraya katılmam mümkün değil. Tarafın kürtçü olduğuna da katılmıyorum,liboş olduğuna da. taraf yayınlıyor bu tür haberleri eğer taraf kürtçü olsa, pkklı olsa, pkkya tsknın içinde göz yumulduğunu yazar mı? bu tür görüntüleri ortaya çıkarır mı? Vatan hainliğinden atsınlar içeriye demişsin, buna yüzde yüz katılıyorum ama o irade nerde? TSK yargılanan, mahkemece tutuklanan mensuplarını sırf terfi etsinler diye yaştan önce teslim olmalarını önlüyor farkındaysanız. yani tsk içinde yanlış yapanlar var, yanlış yapanlara da sahip çıkanlar var. Bu konuda hem hükümet hem tsk gereğini yapmalıdır, dediğiniz gibi bu vatan hainliğidir ve bunlar en ağır cezaya çarptırılmalıdır. ha haber yalan denirse bu haberi yapanlar cezalandırılmalıdır. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|