AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2010, 13:46   #1
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Napcaktık Redyellow...

Söyle bakalım Saldıray Berk'imi yapacaktık...
Necdet Özel KKK olup iki sene sonra 4 yıl görev yapacak Demokrat Vatansever bir paşayımı yapacaktık emekli olsun diye...

Biri Geçmek durumundaydı bu kişi şimdiki süreçte ipe sapa gelmez işlere bulaşmayan Erdal paşa oldu...
Bazen istemeye istemeye bir şeyler yapmak durumundasınız...

EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2010, 13:51   #2
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Necdet özel paşanın diğerlerinden farkı ne?
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2010, 23:05   #3
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
Noktaların Efendisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Napcaktık Redyellow...

Söyle bakalım Saldıray Berk'imi yapacaktık...
Necdet Özel KKK olup iki sene sonra 4 yıl görev yapacak Demokrat Vatansever bir paşayımı yapacaktık emekli olsun diye...

Biri Geçmek durumundaydı bu kişi şimdiki süreçte ipe sapa gelmez işlere bulaşmayan Erdal paşa oldu...
Bazen istemeye istemeye bir şeyler yapmak durumundasınız...
Ya ne alakası var saldıray berkle? ben saldıray berki mi savundum da tutup abuk subuk saldıray berki mi yapacaktık diyorsun.

Saldıray berki zaten terfi ettirtiniz daha ne yapacaktınız?

28 şubatta tank yürüten adamı kara kuvvetleri komutanı yapıyorsunuz, kara kuvvetleri ki terörle mücadelede en önemli komutanlık burası, yarın terörle mücadelede kişiden kaynaklanan zayifetler olduğunda savunun bu atamayı!

Heronları düşürelim diyen komutanı heronların başına atıyorsunuz daha bi de bana imalı imalı yazılar yazıyorsunuz.

Bunlar doğru şeyler mi?

Yanlış yanlıştır arkadaşım. Sen de yapsan ben de yapsam yanlış yanlıştır.

Ben bunu söylüyorum.

Güzelce mecburen başı şeyleri aşamıyoruz, böyle olmak zorunda diyebilirsiniz, bunu demek varken saldıray berki mi yapalım dersen sana ben de böyle yazmak zorunda kalırım.

Alıntı:
Ertuğrul ÖZGÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[b][color=darkgreen][size=+1][font=segoe print]Abi bu işlerden hiç anlamazmış gibi konuşmak sana yakışmıyor önce onu söyleyim.....
Ben bu işlerden anlamam ertuğrul özgül, ben gördüklerime göre yorum yapıyorum, nasıl dolaplar döner anlamam.

Alıntı:
Genelde oluyorsa bu sene olmadı seneyede biz kalırsak olmayacak..... Bir sene sonra o şahıs emekli olacak zaten.....
Sevgili ertuğrul:

Ben de diyorum ki bu kişi KARA KUVVVETLERİ KOMUTANI.

Dikkat edin terörle mücadelede en önemli yerin komutanı.

1 sene bile olsa bu bir sene içerisinnde referandum var, belki genel seçimde bu kişi zamanında olabilir.

düşünün terörle mücadelede çok büyük zafiyetler ortaya çıkmış, mehmetcikler perişan olmuş.

Bundan kim zarar görür siyasi olarak?

Hayır bu olmaz, bu kişi bunu yapmaz diyebilir misiniz?

Sırf hükümeti yıpratmak için 28 şubatta tankları yürüten birisine bu kadar olsun güvenelim diyebilirmisiniz?

Ben diyemem.

Siz diyebiliyorsanız buyrun hayrını görün.

Alıntı:
Abi eğer suçluların hepsini ihraç edecek olunsa Türkiyede neler olacağını siz daha iyi bilirsiniz....
Suçlu varsa suçunu çekecek kardeşim, bunun lamı cimi yok, hadi bu kişi için böyle diyorsun, peki heronları düşürelim diyen komutanın heronların başına komutan atanmasına ne diyeceksiniz?

Bunu da mı suçluların hepsini ihraç edersek ne olur mu diyerek savunacaksınız?

Bu yazılanları parti gözlüğüyle okumayın, eğer parti gözlüğüyle okumazsanız benim iyi niyetli olduğumu anlarsınız.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)