![]() |
#61 | |
![]() Alıntı:
![]() Çorap konusunuda hiç açma bence 100 kez söyledik alalım diye istemedin ![]() Tamam halim kalırsa yapar koyarım fotoğrafını ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() selamunaleykum...
şafağın atmasına tam 6 saat kaldı dimi(: |
|
![]() |
![]() |
#63 |
![]() Olsun illa canın çeker koyun beyni
![]() ![]() Ben bilmem 3-4 yıl oldu alacaksınız gerçi bir tek sen kaldın diğerleri nalları dikti sana kaldı almak ![]() Tama yap çek,üstü fazla kırarık olanı severim,çok azda antep fıstığı ezmesi olcak hani şu tozundan,ağıza atınca dağılacak kesinlikle,çok şerbetli olmucak,dişleride ağrıtmıcak ![]() |
|
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
![]() Oldu ısmarlıyo bi de iftardan sonra yapıyım bari ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
![]() Vealeykümselam... http://www.zaman.com.tr/ sitede gerisayım var.... yan tarafta bankasya yazıyor.... ordan bak... iline göre hemde... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() İftardan sonra yapılır mı yahu iftardan önce yapki iftarda yiyebilesin
![]() Valla er ramazanda iftarda çok yicem derim ama hiçde dediğimi yapmam ![]() O kadaralrıım ederim özenle kendime sefa hazırlarım ama yemekten sonra tık yok ![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 |
![]() Aç olan adam hiç doymayacağım zanneder ama bir iki lokmadan sonra....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
bi ben sayıyorum zannediyordum... gerçi hüdaverdi nin söylediği o yemekleri görünce birden unuttum(: |
||
![]() |
![]() |
#69 |
![]() Mide alkmıyor ki zaten
![]() Geri sayımı gördüm başım döndüğ yahu ![]() Vakit öldürmesini iyi bilirim ama,gidip film izleyim az,filmde indiriyorum hem ![]() er ryn amcayı kurtarmak ![]() Hadi görüşürüz. 5 saat 32 dk. 21 sn. kaldı. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#70 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|