|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
kınamaya devam et... Pkklı kafirleri muhattap alan bir başlığa tahammül edecek değildim....
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
sorgulamak ne sana nede kimseye düşmez... eğer konuyu silmediysem bu düşünce özgürlüğüne olan saygımdandır... pkk kimki ateşkes ilan edecek... sen rahatça paylaşımına devam et yanlış bir şey bulursam ben müdahale ederim... Cennete göndereyim diyerek imam öldüren şerefsiz soyları hangi ateşkesten bahsediyor... Ama suç tskda... vesayetini kaybetmemek için bunların kökünü kazımadı yıllardır... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Ben ne paylaştığımı çok iyi biliyorum. Senin benim "yasal" paylaşımlarıma karışma hakkın yok. Biz burda PKK'yı övmüyoruz, savaşın getirdiği ve getireceği zararlardan söz ediyoruz. Bunu ister iyi ister kötü niyet olarak algılayın. O size, düşüncenize, bakış açınıza kalmış bir şeydir... Biri demiş ki "bu savaş değil". O biri önce gitsin Çanakkale savaşında şehit olanların sayısına baksın sonra gelip son 30 yılda yaşamını yitiren insanların sayısına baksın. Ve ardından gelip bunun bir savaş olmadığını açıklasın. Tabii eğer idrak gücü sağlam ise... Selametle... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Ve ya kaale alır mıydı.. Ortada bi devlet devleti geçtim herhangi bir yasal yapılanma yok ki karşılıklı görüşülüp ateşkes anlaşmasına varılsın. Ateşkes nedir ne durumda ilan edilir hiç mi bilmiyorsunuz? Pkk ateşkes ilan edildi deyince durulacak. Vurun ateşkes bozuldu deyince devam mı edilecek yani? Böyle saçma şey mi olur Allah aşkına?.. Böyle basit bir yargılamayı yapamayacak biri değilsiniz gördüğüm kadarıyla.. Bu yüzden sözleriniz şahsıma hiç samimi gelmemekte.. Konu Ruh-i zar tarafından (09-09-2010 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Pkkyı kimlerin ortaya çıakrdığını... tsknın pkkdan nasıl nemalandığını... pkknın kürt halkını temsil etmediğini... tsknın devlet adına bölgede neler yaptığını çok iyi biliyorum... Amma velakin devletimin topraklarında gözü olanların piyonu it sürüsü pkknın ateşkesi umrumda değil... Kaldı ki imam öldürerek ateşken yapılmıyor... Başlıkta zoruna giden nedir? pkklılara terörist denilmesimi yoksa öldürüldüklerinin açıkça bildirilmesimi? burada pkk sempatizanlığına tarafımdan asla izin verilmeyecektir... bu başlıkta kimsenin zoruna gidecek birşey yoktur... aksine sen diğer başlığı savunarak pkknın ateşkes kararı verebilecek ve kürtlrein geleceğini belirleyebilecek bir güç olarak gördüğünü belirtiyorsun... |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|