AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 10-02-2010, 02:00   #61
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Tek kelime ile sp ye yazık ettiler.Aslında bu kirli bir oyunun tezahürü!Derin güçler devreye girdi.Ama nedense kimi hacı hocalarda buna çanak tutup bulunmaz hint kumaşı kadar değerli olan Numan Bey i harcadılar.Burada kaybeden sp olmuştur.Numan bey başka parti kurup dahada güçlenecektir.Tabi önemli olan bundan sonra atacağı adımlar vereceği kararlardır.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 02:02   #62
Kullanıcı Adı
manifesto
Alıntı:
Filistin için düzenlenir,doğu türkistan için düzenlenir bir tane ak parti istanbul gençlik kollarının yada ak parti istanbul teşkilatının düzenlediğini görmedim...
Saadet Partisi İstanbul Teşkilatları bir çok defa düzenlemiştir...
HAdi düzenlemeyi geçtim Saadet İstanbul Teşkilat Başkanı Erol Erdoğan her mitingte gelir halkın nabzını yoklar,konuşmasını yapar,en sonunda hükümete eleştirisin yapar gider...
Ak Parti acı sömürüsü yapmıyor.Bu onun işareti.SP nin normal zamanlarda miting yaptığına şahit olmadık zaten.Bir acı veya kalkışma meydana gelse hemen bir miting yaparlar ardından bir propaganda milletin gazını da alırlar haydin evlere.Bu Ak Parti metodu değil.Ak Parti müslümanları sokağa salmak yerine sokaktan uzak tutmayı benimsedi bugüne kadar ve bugünden sonrada böyle olmalı..Senin haberin yok ama teşkilatların çalışmaları olmasaydı %58 evet olmazdı.Ben bizzat şahidim neredeyse 500 bin insanı doğuda ki memleketlerinden köylerinden iki günlüğüne yaşadıkları ve seçmen oldukları illere bedava otobüsler tutarak taşıyarak yol boyu eşlik ederek getirdiler..Bunlar teşkilat gücüyle oluyor..
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 02:04   #63
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşkilatların içindeki insanlar tabana çok uzak...
En basitinden örnek vermek gerekirse...
İstanbulda bir sürü miting olur...
Filistin için düzenlenir,doğu türkistan için düzenlenir bir tane ak parti istanbul gençlik kollarının yada ak parti istanbul teşkilatının düzenlediğini görmedim...
Saadet Partisi İstanbul Teşkilatları bir çok defa düzenlemiştir...
HAdi düzenlemeyi geçtim Saadet İstanbul Teşkilat Başkanı Erol Erdoğan her mitingte gelir halkın nabzını yoklar,konuşmasını yapar,en sonunda hükümete eleştirisin yapar gider...
Bir tanesinde sayın babuşçuyu görmedik...Gelip oralarda zalime karşı iki çift alf söylerken görmedik...Hükümetimizin müslüman dünyası için attığı adımları anlatmaz...
Peki bunun dışında verebileceğiniz örnek var mı?
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 02:09   #64
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ak Parti acı sömürüsü yapmıyor.Bu onun işarti.SP nin normal zamanlarda miting yaptığına şahit olmadık zaten.Bir acı veya kalkışma meydana gelse hemen bir miting yaparlar ardından bir propaganda milletin gazını da alırlar haydin evlere.Bu Ak Parti metodu değil.Ak Parti müslümanları sokağa salmak yerine sokaktan uzak tutmayı benimsedi bugüne kadar ve bugünden sonrada böyle olmalı..Senin haberin yok ama teşkilatların çalışmaları olmasaydı %58 evet olmazdı.Ben bizzat şahidim neredeyse 500 bin insanı doğuda ki memleketlerinden köylerinden iki günlüğüne yaşadıkları ve seçmen oldukları illere bedava otobüsler tutarak taşıyarak yol boyu eşlik ederek getirdiler..Bunlar teşkilat gücüyle oluyor..

BEnhur sana ne desem bilmiyorum artık...
Ben partimden beklerim böyle günlerde mitingler düzenlemesini sesimizi dünyaya duyurmasını...
saçma sapan iftiralar atarak o mitingleri gölgelemeya kalma...

Açıkçası ak parti müslümanları sokağa dökmedi sokaklardan uzak tuttu dersen bir çok insanın partiden soğumasına neden olursun...
Bundan sonrada böyle olmamalı...
Bugün müslüman kardeşi katledilirken evinde oturan müslüman yarın kendine birşey olduğundada evde oturur ki oturmuştur...
ak partililer miting ihtiyaçları çağlayan mitinginde açıkça ortaya çıktı...
MEydanın yarısı ak partiliydi...
ayrıca köylerden gelen insanlardan haberdarım bu bitek ak partinin yaptığı bir çalışma değildir...Bi zahmet yapsın...
Alt 10-02-2010, 02:09   #65
Kullanıcı Adı
mehmetakif24
Alıntı:
BenHur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ak Parti acı sömürüsü yapmıyor.Bu onun işareti.SP nin normal zamanlarda miting yaptığına şahit olmadık zaten.Bir acı veya kalkışma meydana gelse hemen bir miting yaparlar ardından bir propaganda milletin gazını da alırlar haydin evlere.Bu Ak Parti metodu değil.Ak Parti müslümanları sokağa salmak yerine sokaktan uzak tutmayı benimsedi bugüne kadar ve bugünden sonrada böyle olmalı..Senin haberin yok ama teşkilatların çalışmaları olmasaydı %58 evet olmazdı.Ben bizzat şahidim neredeyse 500 bin insanı doğuda ki memleketlerinden köylerinden iki günlüğüne yaşadıkları ve seçmen oldukları illere bedava otobüsler tutarak taşıyarak yol boyu eşlik ederek getirdiler..Bunlar teşkilat gücüyle oluyor..
istanbuldaki belediye başkanları kendi memleketlerine otobüs yolladı evet... Belediyenin otobüslerini biliyorum..
mehmetakif24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 02:12   #66
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
BeDeVİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Peki bunun dışında verebileceğiniz örnek var mı?
sen evvela ilk verdiğim örnek hakkında neler düşünüyorsun bi ondan haber ver elbet devam ederiz...
Alt 10-02-2010, 02:13   #67
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
unnamed Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cihannur reyiz...
teşkilat içinde görevlimisin?
ben yönetim kadrosundayım şu anda...
22 temmuz seçimlerinden beridir aktif rol alıyorum partide...
teşkilatın ne durumda olduğuunu kendim çok iyi biliyorum..
yaptğınız tahminler çok uçuk...
şu anda %40 ulaşabilecek gibi durmuyorken sizin %50lere çıkmanız hayal kurmaktan başka birşey değildir...
buyrun sahaya inin orda dediğimi anlarsınız....
Tahminim hiç de uçuk değildir unnamed. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasının sonucunu en doğru tahmin etmiş olan araştırma şirketlerinden Andy-Ar'ın halk oylaması sonrasında yapmış olduğu kamuoyu araştırmasına göre AK Parti'nin oyu % 44,1'dir. Andy-Ar'ın o anketini doğru kabul edersek şimdilerde % 44'lerde olan oyumuzun 2011 Genel Seçiminde % 50'ler seviyelerine yükselmesinin ihtimal dahilinde olduğunu görürüz.

Andy-Ar'ın Referandum Öncesi Yapmış Olduğu Anket

Andy-Ar'ın Referandum Sonrası Yapmış Olduğu Anket

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 02:21   #68
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tahminim hiç de uçuk değildir unnamed. 12 Eylül 2010 Halk Oylamasının sonucunu en doğru tahmin etmiş olan araştırma şirketlerinden Andy-Ar'ın halk oylaması sonrasında yapmış olduğu kamuoyu araştırmasına göre AK Parti'nin oyu % 44,1'dir. Andy-Ar'ın o anketini doğru kabul edersek şimdilerde % 44'lerde olan oyumuzun 2011 Genel Seçiminde % 50'ler seviyelerine yükselmesinin ihtimal dahilinde olduğunu görürüz.

Andy-Ar'ın Referandum Öncesi Yapmış Olduğu Anket

Andy-Ar'ın Referandum Sonrası Yapmış Olduğu Anket

kararsızları da dagıtırsan oldu mu sana %50

Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 02:21   #69
Kullanıcı Adı
BeDeVİ
Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen evvela ilk verdiğim örnek hakkında neler düşünüyorsun bi ondan haber ver elbet devam ederiz...
Teşkilatları tanıyorsun ki çalışmadıklarını düşünüyorsun tanıyorsan da neden bu tür organizasyonlar yapılmadığını biliyor olman gerekir. Bu tür organizasyonları yapmam bir parti görüşüdür teşkilatları bağlamaz parti genel merkezi kararı önemlidir. Akparti Cumhuriyet mitinglerinde bile teşkilat mensuplarını meydanlardan uzak tutmuştur ve parti ismini bu tür organizasyonların içine taşımaz. Teşkilat mensupları bu konuda özgürdürler destekler ama ismini kullandırmaz.
Akparti nin büyüklüğü her noktada gösterilir. Akparti asla Çağlayan da miting yapmaz, Yaptığı yer bellidir. Kazlıçeşme o alan doldurmak ta 1 günlük pankart çalışması ile olacak iş değil ve o alanda yapılacak olan bir büyük gösterinin bir seçim mitingi gibi olmayacağını provake edilebileceğini biliyoruz ve bunun da partiye büyük zararları olacağını unutmayın.
BeDeVİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2010, 02:26   #70
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Cihan_ŞümuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kararsızları da dagıtırsan oldu mu sana %50

Cıh.

Anket kararsızların dağıtılmış olduğu sonucu gösteriyor.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)