![]() |
#61 |
![]() Tek kelime ile sp ye yazık ettiler.Aslında bu kirli bir oyunun tezahürü!Derin güçler devreye girdi.Ama nedense kimi hacı hocalarda buna çanak tutup bulunmaz hint kumaşı kadar değerli olan Numan Bey i harcadılar.Burada kaybeden sp olmuştur.Numan bey başka parti kurup dahada güçlenecektir.Tabi önemli olan bundan sonra atacağı adımlar vereceği kararlardır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
![]() Alıntı:
BEnhur sana ne desem bilmiyorum artık... Ben partimden beklerim böyle günlerde mitingler düzenlemesini sesimizi dünyaya duyurmasını... saçma sapan iftiralar atarak o mitingleri gölgelemeya kalma... Açıkçası ak parti müslümanları sokağa dökmedi sokaklardan uzak tuttu dersen bir çok insanın partiden soğumasına neden olursun... Bundan sonrada böyle olmamalı... Bugün müslüman kardeşi katledilirken evinde oturan müslüman yarın kendine birşey olduğundada evde oturur ki oturmuştur... ak partililer miting ihtiyaçları çağlayan mitinginde açıkça ortaya çıktı... MEydanın yarısı ak partiliydi... ayrıca köylerden gelen insanlardan haberdarım bu bitek ak partinin yaptığı bir çalışma değildir...Bi zahmet yapsın... |
||
![]() |
![]() |
#65 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Alıntı:
Andy-Ar'ın Referandum Öncesi Yapmış Olduğu Anket ![]() Andy-Ar'ın Referandum Sonrası Yapmış Olduğu Anket ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
![]() Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
![]() Alıntı:
Akparti nin büyüklüğü her noktada gösterilir. Akparti asla Çağlayan da miting yapmaz, Yaptığı yer bellidir. Kazlıçeşme o alan doldurmak ta 1 günlük pankart çalışması ile olacak iş değil ve o alanda yapılacak olan bir büyük gösterinin bir seçim mitingi gibi olmayacağını provake edilebileceğini biliyoruz ve bunun da partiye büyük zararları olacağını unutmayın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|